Mi lehet a baja a kutyusomnak?
2 éves kiskutyám 4 nap óta egyfolytába hányik. Tegnap óta meg hasmenése is van, és a hányása is meg az ürüléke is mintha véres lenne, és egész nap csak fekszik, kedvetlen.
Nem evett semmi olyat, vagyis most Friskies kutyatápot vettünk neki és mióta evett belőle azóta ilyen, de nem hiszem hogy attól. Lehet bélférges? Mert egy féléve kb. nem adtunk neki megint féreghajtót.. vagy mi lehet a baja szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat
Pénteken hányt, azt hittük nem olyan komoly mert volt már sokszor hogy gyorsan eszik utána kihányja és semmi baja mintha nem történt volna semmi. azt hhittük most is úgy van.
Szombaton nincs rendelés mert hétvége.
Vasárnap-hétfő pünkösd.
Ezért tudjuk csak ma vinni, nyilván eszünkbe jutott állatorvoshoz vinni azért ilyen hülyének ne nézzetek -.-
Amúgy meg nem folyamatosan hányik, csak pénteken hányt ilyen átlátszósat, meg ma reggel rózsaszíneset. Hasmenése meg csak éjjel volt tegnap meg tegnapelőtt. Enni meg inni szokott rendesen, főleg inni, enni nem nagyon adunk most neki mert nem szabad.
De majd meglátjuk mit mond az orvos, remélem nem olyan komoly... ha elpusztul abba belehalok :(
Húzd fel a hátán a bőrt, ha gyorsan ugrik vissza, akkor nincs kiszáradva, ha rugalmatlan és úgy marad, akkor baj van.
Enni főtt rizst adj neki, ami egyáltalán nincs fűszerezve.
Okvetlenül orvos. Majd írd meg mit mondott a doki!
a habzsolásos problémát megértem. a tacskóm is ezt csinálta bezabált majd kihányta.
nálam az bevált h a napi adagját ketté szedtem igy kevesset eszik és nem hányja ki. de még mindig habzsol és néha egy gombócban megragad a torkán, fullad és aztán menthetjük meg a hattyúhalálától...:S
de erre meg jjavasolt itt vki olyant h habzsolásgátló tál. nem is drága a legnagyobb 2100ft asszem. de guglizd be. én fizu után veszek is neki mert a kis hülye még megfullad itt nekem egy riszszemtől...
Azt mondta az orvos hogy vigyük vissza holnap ürülékmintával. De szerinte csak egyszerű gyomorrontás, mert nem lázas meg amúgy mostmár kezd megint eleven meg játékos lenni, meg kérdezte hogy eszik-iszik e most is, is mondtuk hogy igen, van étvágya, szóval szerinte nincs nagy baj, csak azt nem érti ő sem hogy miért véres az ürüléke.
Úgyhogy majd holnap tud biztosat mondani.. remélem én is hogy nincs semmi baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!