Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szoktatok valami vitamint...

Szoktatok valami vitamint adni a kutyátoknak? Ha igen, milyent és mire jó?

Figyelt kérdés
Nekem kistestű kutyusom van. Gondoltam napi 1x adnék neki valami kis vitamint, hogy még egészségesebb legyen.
2011. jún. 13. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha normális, minőségi tápot kap kutyusod, nem szükséges vitamint kapnia, de szinte minden állatboltban beszerezhető a fogakra,szőrre,csontra,porcra x-y vitaminok...
2011. jún. 13. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Acana tápot kap keverve Select Gold kutyakonzerv-el. De nem minden nap ezt, mert finnyás és nem eszi meg minden nap.
2011. jún. 13. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Az Acana jó táp, de a konzerveket inkább hagyd el. Adjál neki főtt húst, gyümölcsöt, zöldséget.

Ha nincs semmi baja, akkor felesleges táplálékkiegészítőt adni neki. Ha később lesz esetleg valami (kívánom, hogy ne legyen soha:) akkor érdemes egy kicsit felerősíteni az immunrendszerét, de amíg egészséges, addig én semmit nem adnék.

Még a legtermészetesebb táplálék kiegészítőkben, vitaminokban is vannak mesterséges anyagok.

2011. jún. 13. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi tojás sárgáját adunk vitaminként a kutyáknak, szép fényes lesz tőle a szőrük. No meg főtt húst keverünk a száraz táphoz.
2011. jún. 13. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Valódi hús a legjobb vitamin.
2011. jún. 13. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem ezeken kivül luposan gelenkkraftot kanpnak. ez zöldkagyklókivonat ami nagyon jó az izületekenek és a porcoknak.
2011. jún. 14. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Én házi tojást adok neki egy héten kétszer, ez jó a szeének és a körmének, és alkohol mentes sörtből kikavarom a szénsavat,az is a szőrére jó :)
2011. jún. 17. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

a tojás a szőrére és a körmére jó :)

2011. jún. 17. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Prémium táp mellé én csak kúraszerűen szoktam a Luposant, évente kétszer, két hónapig. Ha pedig esetleg valami legyengülés van, vagy épp gyakran járunk menhelyre bandázni, akkor immunovetet nehogy elkapjon valamit.

Másra jó kaja mellett nincs szükség, amíg nincs valami probléma.

2011. jún. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!