1/12 anonim válasza:
Nekem így kép alapján feketének tűnik, de lehet élőben egészen más a színe. De nagyon édes :) Viszont látom van csíkos tesója is.
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Hát, egyedül a negyedik képen lévő tűnik csíkosnak, a többit nem nagyon lehet megállapítani.
4/12 anonim válasza:
Sötét a csíkozása. Fekete boxer nincs.
5/12 anonim válasza:
ja, fekete nincs, de lehet, hogy olyan sűrűk a csíkjai, hogy már szinte feketének látszik. olyan viszont van.
6/12 anonim válasza:
nagyon edesek:) nekem volt boxerem es olyan draga kutya volt. orok bohoc, oreg koraban is mindig vidam volt es jatekos
7/12 A kérdező kommentje:
nekem fehér monoklis szukám van csak erre fele nézelödtem és igy néztem hogy mivan van fekete is?
2011. jún. 12. 22:07
8/12 anonim válasza:
ez feket és barna csíkokkal a hátán!
9/12 anonim válasza:
NINCS FEKETE BOXER!!! Utána lehet nézni nagyokosok. SÖtét csíkozású, az alapszíne is sötétebb, de CSÍKOS nem fekete...
10/12 A kérdező kommentje:
lássuk be hogy a mai világba ..mért ne lehetne? a fehér monoklis bocerbe akkor h kerül a fekete csak kérdem
2011. jún. 20. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!