Bullterrier kutyust hogy szállítsak vonaton?
Figyelt kérdés
2,5 órás útra kell mennünk holnap de szájkosarat nem tudtam szerezni...barátságos nagyon nem bántana senkit és nem piszkolna össze semmit.
Valami ötlet?:S
2011. jún. 11. 22:41
1/5 anonim válasza:
szia sajnos kötelező a szájkosár szerintem az nélkül el se indulj :S nekem is van egy amerikai staffordshire terrierem 3hónapos korába se engedték fel velem a buszra szájkosár nélkül :S sok ember ráadásul rossz szemmel néz az ilyen úgynevezett harcikutyákhoz pedig csak egyet kéne megismerniük és azonnal megváltozna a véleményük :)
2/5 anonim válasza:
Szia! Szájkosár kötelező, azt kérni fogják mindenképp, deeee talán megpróbálhatod úgy felvinni, hogy keresel otthon egy szélesebb (selyem, vagy valamilyen szövet) szalagot és rákötöd a szájára, persze nem szorosan. Ígaz ebből gyakorlatilag kitud harapni, de mégis van rajta valami a száján. Ezt sem biztos hogy elfogadják, sőőőt... de meglehet próbálni.
3/5 anonim válasza:
vegyél szájkosarat mindenképp. megbüntetnek.
4/5 anonim válasza:
Fressiben kapható a Karlie márkájú fekete szövetkosár,az én bulljaimnak is ilyen van.
5/5 anonim válasza:
Szajkosar az kotelezo (megjegyzem ha haltival lehet ezen okoskodni) ill. jegyet kell neki kulon venned. Es ugy tudom IC re fel se viheted sajna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!