Mire kell ügyelni Harsányi Péter tenyészszemle bírónál a kutya felvezetésekor?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ki, mit tapasztalt vele kapcsolatban!2011. jún. 9. 18:20
1/4 anonim válasza:
hát engem csak kiállításon bírált szóval azt tudom, hogy szereti ha a kutya szépen mozog és figyel a standardra.
Valami bizarr módon mondjuk az én kutyáim félnek tőle (az egyetlen bíró akitől félnek) szóval évek óta nem neveztem hozzá de elég komoly ember és hajlamos kiállításokon ismerőseinek engedni amit annyira nem díjazok de nem rossz bíró
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Hasznos volt! Már azt hittem, hogy csak én érzem úgy, hogy egy-két bíró, szívesebben hajlik az ismerősök felé. Ezen már én is bosszankodtam, de ez ellen nincs mit tenni. Sajnos anyagi okok miatt nem sok kiállításra tudunk elmenni, így nincs annyi gyakorlatunk, mint kellene. Ez miatt volt olyan bíró, akinél morgott a kutyám az áttapogatás alatt. Ennél komolyabb dolog nem volt, de nem szeretném, hogy ez miatt leminősítsen majd minket! Még egyszer köszönöm a választ! Sok sikert kívánok az elkövetkezendő kiállításokhoz!
2011. jún. 9. 20:03
3/4 anonim válasza:
A tenyésszemle azért más mint a kiállítás. Ott nem annyira számít a felvezetés és a kozmetika mint egy kiállításon.
A "tenyészthetőt" szerintem a kutyák nagy rész megkapja, nagyon nagy hibájának kell lennie ahhoz, hogy kivonják a tenyésztésből.
4/4 favedo válasza:
Az egy KRETÉN!!! Ha teheted kerüld el, vagy verd agyon! Egy köcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!