Bullmastiff kiskutyát szeretnék. Ha van valakinek ilyen fajta kutyus, akkor szívesen venném, ha leírnátok néhány dolgot a természetéről, jelleméről, és arról, hogy mennyire lehet szép kertben tartani? Van a kertemben tó és sok növény is.
Eredete: Angol fajta; modern formája az 1920-as években alakult ki; a massztiffot az angol bulldoggal keresztezték.
Eredeti neve: Bullmastiff.
Tulajdonságai: Rámenős, agresszív, szívesen verekszik más kutyákkal.
Fajtajellemző: őrző-védő kutya.
Marmagasság: kan 63-69 cm, szuka 60-66 cm.
Testtömeg: 45-58 kg.
Táplálékigény: 2300-2400 g/nap.
Alomszám: 5-8 kölyök.
Várható élettartam: 10-12 év.
Leírása: Erőteljes felépítésű, hatalmas, de egyáltalán nem nehézkes kutya. Feje szögletes, rajta a bőr szokatlanul ráncos. Pofarésze a bulldogéhoz hasonlóan nyomott. Szeme sötét- vagy mogyoróbarna. Füle V alakú, lelóg. Háta egyenes, erőteljes, ágyéka széles, feszes, mellkasa mély. Végtagjai párhuzamosak, erőteljes csontozatúak. Farka hosszú, lelóg. Szőrzete rövid, sűrű. Színe sárgásvörös vagy tigriscsíkos; maszkja fekete.
Eredete: Angol fajta; modern formája az 1920-as években alakult ki; a massztiffot az angol bulldoggal keresztezték.
Eredeti neve: Bullmastiff.
Tulajdonságai: Rámenős, agresszív, szívesen verekszik más kutyákkal.
Alkalmazása: Legendás hírű és múltú őrző-védő kutya.
A világ legjobb kutyája! Csak a korona kennelt tudom ajánlani, székesfvár, keller jános. Nem tudom, hogy van-e kutyusa, és az tuti, hogy drága! Viszont szuperek a kutyái.
köszönöm a választ, de már vettem egy bordeaux-i dogot
édes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!