Melyik kutyafajtának vannak a legnagyobb, legfejlettebb agyarai?
a legerősebb biztos nem a rotinak van ez 100%
hanem igaz nem méricskélik de egy kangalnak,aki látott már ilyet tudja miről beszélek..utána kicsivel pl komondor,káj,kuvasz.és a farkas hibridek sztem
Az, hogy a németjuhász nem engedi az azért van, mert ezt nevelték bele, erre képezték ki. Ezt ugyanígy meglehet csinálni szinte bármelyik fajtával.
A kangaloknak valóban elég hosszúak a szemfogai, de ez minden nyáj mellett dolgozó pásztorkutyára igaz. Szerintem ez az egyik legfontosabb küllemi elem egy kutyánál, ezért nem értem hogy sok fajtánál miért megengedett dolog a foghiány.
A masztiffoknak viszont a széles fejforma miatt brutálisan erős az állkapcsuk, úgyhogy továbbra is fenntartom, hogy a nagy termetű molosszerek és a pásztorkutyák vannak az élen. Konkrétan ezen belül fajtát nem lehet megnevezni, inkább az egyedek között lehet némi eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!