Világosbarna, vízszerű akármi van a mopszomnak az orra felett lévő redőjében. Mi lehet a baja?
Nem nagyon bízom egyébként ezekben az orvosokban. A múltkor viszketett a bőre és kapott rá szteroid injekciót, mert véresre vakarta. Elvileg 5 hónapig hatásosnak kellett volna lennie... Ugyanúgy vakarja magát, csak már nem véresre.
Ment a hasa, az orvos csak szétette a kezét: lehet allergiás... Hát azóta is kísérletezgetünk, hogy vajon mire allergiás. Már mindenféle minőségi tápot adtunk neki, de még nem találtuk meg az igazit.
De azért fizessük a 6-10.000 ft-os injekciókat havonta...
Most elvinném, lehet megint adna neki valamit ami lehet segítene, de lehet nem. Zsákbamacska az egész. És nem egy orvosnál jártunk már!
Ezért gondoltam, hogy hátha valaki már tapasztalt ilyet a kutyáján és megosztaná velem is...
de az a baj hogy a viszketés annyi minden tünete lehet...sajnos én is jártam egy csomó szar dokinál, de keress másikat mást nem lehet mondani, mert házi praktikát arra mondani amiről azt sem tudható h micsoda.
az én kutyámn vakarózott már nagyon. az egyik kutya atkás volt a másik meg allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!