Lehet kutyának nyers húst adni vagy mg kell fözni?
Mégis, mitől lenne beteg a kutya? A boyler csirkétől? A nagyüzemben termelt marha húsától?
Talán annyit érdemes elővigyázatosságból, a nem megfelelő szállítás, tárolás miatt megtenni, hogy leforrázza az ember a húst.
Ha főzik is, bőven elég az első forrásig tenni, nem kifőzni belőle a szuszt.
Jézusom gyerekek mi van itt már?
Kicsit gondolkodjatok!
Nyersen ehet marha és baromfihúst mivel azokat állatorvos bevizsgálta, másképp forgalomba sem kerülhet, az nem lehet férges, sem egyéb fertőzéses ez a vadhúsokra ugyanúgy érvényes ha boltból lettek vásárolva!
Amire az ember nem érzékeny az a szopornyica, ez minden disznóban benne van, a kutyát ez megöli, emiatt kell neki megfőzni a disznó minden részét ha az kerül elé.
Halat meg alapból nem adunk a kutyának se főzve se nyersen.
A kutya alapjáraton ragadozó. Az immunrendszerét az emberek tették tönkre, ezzel a sok mesterséges táplálékkal.
Csirkét, pulykát, marhahust nyugodtan adj neki nyersen. Sokkal egészségesebb, szebb lesz tőle a kutya. Belsőségek közül is mehet minden nyugodtan, tele vannak vassal, folsavval. Csak abból egyszerre ne sokat, mert az meghajthatja.
Láthatod, eltérő a vélemény.
Magad döntsd el, miként etetsz húst. Az az egy biztos, nem kell szétfőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!