Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler vs Dobermann...

Rottweiler vs Dobermann melyik nyerne?

Figyelt kérdés
Tegyük föl hogy harcra kiképzett, két kifejlett hím! Melyik kutya győzne? (Persze ez fantázia, de érdekelne a véleményetek!) SZerintem egyébként a roti kifektetné a dobit:D
2011. jún. 6. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Roti, a legerősebb harapású a kutyák között, bár én a dobikat jobban szeretem.
2011. jún. 7. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akitől hallottam, hogy az egyik rokona Rottweilerét elég rendesen elintézte egy Dobermann. Én egyik kutyával sem állok közelebbi kapcsolatban, de alapvetően én is azt gondolnám, hogy a roti az "erősebb". Viszont nem minden az erő és a masszív termet, sokszor esélyesebb a gyorsabb fajta. A Dobermann pedig jóval gyorsabb és "ügyesebb", szerintem. Tehát elméletileg és gyakorlatilag is bármelyik "legyőzheti" a másikat, hiszen a dobinak éppen elég, ha gyorsan, jó helyen kapja el a rotit...
2011. nov. 3. 14:42
 13/13 DevilDog ***** válasza:
hagyjuk ezeket a feltételes harcokat... 6 konkrét esetről tudok ahol dobermann roti ellen harcolt, és a dobermann mindig nyert
2011. dec. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!