Milyen rossz tapasztalataitok vannak rottweilerekkel?
Nekem inkább hülye rotis gazdával van tapasztalatom, akinek abszolút nem való ez a fajta.
A szomszédunk tart egy rotit, már lassan 7 éves lesz (a járásából ítélve szerintem van egy kis enyhe DPje már...) Ennek a fazonnak van egy autószerelő műhelye, mellettünk. Kerítés nincs, a kutya egy nap egy-két órát meg van kötve egy akkora láncon, ami kiér az útra és nem egyszer kezdett el rohanni felém csak úgy (persze láncon) és elég szívderítő látvány volt, ahogy morogva rohan... Szabadon is folyton furán viselkedik, ráadásul a fél utcát (köztük a mi házunk előtti részt is) a saját területének tekinti, ennek kapcsán őrzi is. Szóval ember legyen a talpán, aki arra kutyát mer sétáltatni... Minket is megijesztett már jó párszor a kutyámmal. Egyébként biztosan jó kutya, mert kitűnően őriz, de a gazdája egyszerűen felelőtlen, hogy ezt teszi... Ennyi erővel bárki tarthatná szabadon a kutyáját, de ahogy ismerem azon a kutyán előbb menne át a kocsijával. -.-"
Bocsi a regényért, de gondoltam leírom. :D
mark86
különösen nem izgat,de aki lepontozta a válaszomat annak nem való leveli béka sem! bonyolult volt megérteni mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!