Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szerezhetnék olcsón vagy...

Hogy szerezhetnék olcsón vagy ingyen labradort, retrievert vagy németjuhászt?

Figyelt kérdés
az olcsó valójában nem a 20.000 vagy egyáltalán 10.000 forintos kutyát jelenti. Mivel alapból nem vagyok nagyon vastag srác maximum 5000-et engedhetnék meg magamanak, annyit is sikerült egyelőre megkeresnem. Az a bajom, hogy az interneten mindenhol tenyésztők, meg magánemberek adják el kutyáikat szerintem elég drágán. Igazából nem kell nekem fajtiszta kutya, csak egy barátságos kutyát keresek akivel eltölthetem időmet. Köszönöm előre is segítségeteket.
2011. jún. 5. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
tudod..ha kutyat szeretnel..nem eleg csak kifizetned az akkori arat..mert az meg etetni kell, RENDSZERESEN es normalis etelekkel..nem szalkas csontokkal es szarazkenyerrel...hanem valtozatos es egezseges etelekkel..ami lehet hazikoszt ha tisztaba vagy mit ehet meg a kutya es mit nem..de inkabb a tapokat ajanlom ahol ehez erto emberek adagoljak az ennivaloba a kutyaknak.. szukseges tapanyagot...de az etel mellett biztositani kell neki az olat...raadasul gondolnod kell arra,hogy allatorvoshoz kell vele jarni..kiskoraba rendszeresen..mindenfele oltasra es feregtelenitesekre..aztan ha felno evente legalabb 1x szinten oltani de haromhavonta feregteleniteni..naponts etetni kell,itatni,torodni vele ..kb ugy 15evig..es akkor meg ugye ott van az a lehetoseg hogy megserul vagy megbetegszik..ha ugy erzed hogy megy,akkor hajra,aldasunk ratok:) de ha mar most ennyire szamit a penz mi lesz kesobb..?ne a kutya igya meg a levet..
2011. jún. 5. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább fogadj örökbe,vagy hozz el menhelyről egy aranyos keveréket,sokkal ellenállóbb a betegségek ellen,és legalább egyedi kutyád lesz.Apumék is vettek olcsón mopszot,kettőt.Egy kislány és egy fiú.A kislánynak semmi baja,jól bírta az ivartalanítást,de a szőre még mindig nem az igazi,minden héten szurit kell kapnia,hogy ne legyen belőle kopaszkutya....A kisfiú sajnos elpusztult,lett volna egy műtéte,mert egy bőrkinövés volt a száján,ami zavarta az evésben,ivásban stb.,belehalt az altatásba,pedig teljesen egészségesnek tűnt.Kiderült,hogy az a bőrkinövésnek látszó dolog valószínüleg egy külső jele volt a tüdődaganatnak.Szóval inkább egy menhelyi,vagy "utcabeli" kis keverék,mint egy agyonszaporított,beltenyésztett kutya.Olcsó húsnak híg a leve.Havonta járhatsz majd vele állatorvoshoz,mert folyamatosan beteg,stb.
2011. jún. 6. 06:30
 13/15 anonim ***** válasza:

vban egy tacskóm meg egy erdélyi kopóm. összesen egy hónapban 10000Ft a kajájuk. és tápot kapnak, közepes minőségűt. joserát. kérlek legalább egyzser használd barátod a Google-t ahol kismillió állatorvos leírja neked, hogy NEM jó a fűszeres,sózott,vitaminszegény hátikoszt a kutyának. azonkivül egy ekkora kutya rengeteget eszik!

oltások évente 1 kombinált 5-8000ig, veszettség szintén. havi szinten kell jó minőségű bolhacsepp, vagy 5 hónapra bolhanyakörv, mert ha bobit vagy ilyen sz*rt veszel, akkor az első fertőzött kullancsba beledöglik akutya. a egy ekora kutyára havi minimum 3000ft a csepp mert 2db kell. a lyme kór és babesia kezelése nagyon drága és nem is biztos h túléli.

a tacskümnak torokgyulladássa volt nemrég,simán otthagytam 5000ret egyszer, meg kontrol 3000ft.

nézd, nem teheted meg hoyg elhozol egy kutyát aztán meg nem tudsz kifizetni neki semmit. nem kell neki mindenből a legjobb, de nem pénz nélkül, normális mindenkinek jó állatartás nincs.

2011. jún. 6. 11:54
 14/15 A kérdező kommentje:
sracok koszonom hogy segitettetek, azert, mint ahogy irtam pontosan tudom hogy kell etetni a nemetjuhaszt, nem egy konyvet olvastam rola, de meg inkabb az, hogy edesapamnak is volt regen egy nj-je es azert o elegge ert a kutyushoz. mindent megoldottam mar a kutyus befogadasahoz, csak megvenni nem akartam extra penzert, mert velemenyem szerint nem egy keveset kernek a kezelesek aran kivul, es annyi kolteni valo penzem van amennyit nem kell fizetnem sajat magam eltartasara (egyetemista vagyok). megegyszer koszonom
2011. jún. 9. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Éppen most akarnak megszabadulni egytől:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1879066-mit-k..

2011. jún. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!