Mit tegyek a kullanccsal? Folyt.
Kullancs és bolhaellenes nyakörv,cseppek,spray.
Ennek ellenére szinte minden nap szedek ki a kutyából kullancsot.Félek, hogy egyszer fertőzött lezs és beteg lesz.
A legerősebb szereket használom. Mit tegyek még, hogy ne másszanak bele?
Akkor ezek szerint így is belemehet? Azt hittem, messze elkerülik az ebet a kullancsok,ha rákenek kullancsirtót.
Azt vettem észre, ha belemegy, akkor se megy ki belőle,pegig elég szagos a kutyám:)
Nem a szagtól mennek ki belőle. Rámegy, belefúródik és megdöglik. Aztán vagy kiesik, vagy aszaltkullancs lesz belőle.
Ha kicsi, lapos, aszott----működik a szer. Ha nagy, randa szürke, akkor sajnos, nem...
Hát sajna nagy randa és szürke:((
Kedves előző kérdező, igen, már több féle szert teszek rá,mert az egy nem hat:(hallottam másoktól is, hogy hiába használnak nyakörvet, sz...rt se ér.
A Scalibor nagyon jó nyakörv, próbáld ki.
Cseppekből pedig: Stronghold, Practic, Advantix, Exspot, ezeket tudom ajánlani még.
Házi praktika: a kutya ivóvizébe rakj ecetet. Állítólag nagyon hatásos (én sose próbáltam).
Az ,sajnos megszívta magát.
Én évek óta tavasztól-késő őszig így védekezek:
Scalibor-Adventic-Kritikus helyre menéskor Neostomosan spricc, Időnként egy hetes napi 1 gerezd fokhagyma.
Nem tudom, melyik működik, de 6 éve, hogy megúsztuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!