Milyen ruhát illik fel venni a kutyakiállításra?
Figyelt kérdés
A nyáron megyünk több kutyakiállításra is, és én fogom felvezetni a kutyánkat, és nem tudom, hogy pontosan milyen ruhába kellene mennem?2011. jún. 2. 20:12
1/11 anonim válasza:
Elegánsba, de olyanba amiben tudsz futni, amiben be tudodállítani a kutyát (hajolgatsz). És a cipő fontos a futás miatt
2/11 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor valami sötét szoknya, blézer, vagy kosztüm. Én többször láttam sötét ruhában női felvezetőket. Ha fiu vagy, akkor öltöny, öltönynadrág, ünnepi cipő. nem illik egy farmerben megjelenni, bár már olyat is láttam. milyen kutyust vezetsz föl?
3/11 anonim válasza:
Igen, el is felejtettem. fontos a lengébb szoknya, vagy nadrág, és olyan cipő ami kényelmes. beállitgatni, kocogni. egy pici sarok még belefér neki.
4/11 anonim válasza:
legyen kényelmes de normális ruha, nagyobb kiállításon (CACIB, Európa, klub, Világ stb) illik kosztümöt vagy öltönyt hordani. (a szín mindegy - nekem vagy 10 féle kutya felvezetéses kosztümöm van mindenféle színben még sárgában is)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
egy jó ringdresszúra után a kutya elmegy egyedül is. :) az enyémek legalábbis még be is állnak a bíróval szemben egyedül. De a gyerekek örülnek,ha ők "vezettek"
7/11 anonim válasza:
igen, látszik a komondoron, hogy nem most csinálja először.
8/11 anonim válasza:
Milyen fajtát viszel be? Nem mindegy. Egy magyar fajtához nem illik tiroli kisszoknyába menni, egy dobermannál lehet egy sportosan elegáns. És arra vigyázz, hogy a szinösszeállitásod, a ruhád, ne vonja el a kutyáról a figyelmet.
9/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy fajtánként is változó a ruházat. Én például mindig normál utcai ruhában megyek, nem fogom az egyetlen öltönyömet összekoszolni a kutyával. Az marad a színházra és a temetésekre. Eddig még mindig a kutyát értékelte a bíró, nem a ruházatomat. A fiatal felvezetők versenyében tényleg fontos a megjelenés, esetleg a BIS-ben is el tudom képzelni, hogy nyom valamit a latba.
10/11 anonim válasza:
Szerintem egy visszafogott elegáns ing és nadrág, lehet nyáron halásznadrág is. Szoknya nem praktikus, mert a kutyához hajolni kell. Mellé kell esetleg gugolni, szaladni kell vele. Sportos, de nem szabyadidőcipő a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!