Hogyan tanítsam a kutyát?
Örökbe fogadtam egy 1 éves, tacskó keverék kutyust!Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tanítsam a kutyát?
Hogyan kell nekik megtanítani:ül, fekszik, lábhoz, pacsi, két lábon járás, két lábon forgás?
Tudom, hogy nem egyik napról a másikra tudja!
Köszi, az értelmes válaszokat!
Első: köszi, tudom h vannak olyan könyvek, de nincs lehetőségem megvenni ezért tettem fel a kérdést
második: nagyon köszi:D
harmadik: neked is:D
Nem is kell megvenned:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
második vagyok, nem olvastam el lehet nem írtam le a apcsit, az kutyusom (pincsi alias nem jó a tanulókája, butus fajtájú) de 5 perc alatt megtanulta:
Fogsz egy jutifalatot a tenyeredben nyújtott ujjakkalm csak a hüvelyk ujjad van rá hajtva a falatra oda teszed a mellkasához és ő majd elakarja venni szóval elkezdi nyalogatni, rágcsálni majd nem sikerül így kaparni fogja alias ráteszi a mancsát a kezedre, ahogy a mancsa a kezeden van mondd: PACSIT ! Jó kutya! és odaadod neki, meg simized :) csak 5 perc után szerintem hagyj szünetet mert ráun hamar (legalább is az enyém) Párizsival a legjobb ! :D Garantált hogy nem un rá, viszont nem a feladatra koncentrál ha nem a jutalom falatra, (nálunk ez a baj, :P) Szóval lehet kapni kis juti falatokat erre a célre :) az lesz a legjobb, ki tanulmányozos hogy mi izlik neki a legjobban annyira hogy nem un rá és koncentrálni is tud :) Majd számolj be az élményekről pls. :)
Utolsó!Köszi a szépen!
Ki fogom próbálni!
3 napja tanítom neki az ül-,fekszik-et és már majdnem tudja!Megvagyok nagyon elégedve vele!
Köszike:D
Kezdem neki tanítani a pitizz-t csak az baj, hogy két lábra áll nem pedig "guggolva áll"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!