Ötletek? Hogyan csináljuk? (lent)
Sziasztok!
Kicsit bajban vagyunk. Előre szólok, hogy nem igazán ehhez a témához kapcsolódik, de azért köze van hozzá.
Az a lényeg, hogy kapok egy kiskutyát, de valószínű, hogy csak a jövőhéten kapnám meg, mert: Nem volt még biztos, hogy jön a kutya, így szüleim nem tettek félre a kutyára annyi pénzt...
Holnap lesz 8 hetes, mi már szombaton érte mehetnénk.. 8.-án kapnak fizetést, és csak akkor lehetne itt.. de a mi az osztállyal 9.-én megyünk kirándulni :S A kiskutya meg egy hét alatt annyit nő, és szeretném már minél hamarabb magamnál tudni :) (Bocsánat, ha kicsit szétszórtan írtam)
Vannak olyan dolgaink amiket ó pénzért el tudnánk adni, de ahol fent van, nem nézik, lehet, hogy nem is tudják, hogy van ilyen termék. Van valami ötletetek, hogy hogyan adhatnánk el a tárgyakat pl: /Kozmetikai Tetoválógép/ minél hamarabb, hogy a kiskutyám már itt lehessen szombaton? :S :( Vagy valami jó oldal, ahova még felrakhatnánk?
Előre köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Azért mert addigra 9 hetes is elmúlik...
Ez most kicsit bonyolult, de nekem nagyon fontos lenne, hogy már 4.-én itt lehessen! :)
:DDD Gondoltam :)
Semmi baj :) Br örülnék, ha szólnál valamit, mert most nem tudom, hogy mit/hogyan csináljak :D
Látom nem érted :)))
Sebaj.. a kérdésemre nem kaptam választ :) Annyit szerettem volna megtudni, hogy hogyan adhatnám el a termékeket?!
Egy ilyen jellegű kérdést, a másik témában is feltettem, de nem kaptam egy választ sem. Csak, hogy legyen valami köze a kutyás témához, így oda írtam azt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!