Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyámmal,...

Hajna88 kérdése:

Mit csináljak a kutyámmal, hogy ne féljen a dörgéstől, tűzijátéktól?

Figyelt kérdés

Nem tudom beengedni a lakásba,mert amúgyis ott lakik...így ezt ne javasoljátok.Nyugtató nincs itthon úgyhogy ez is ugrott...:S A kis zug (fürdőszoba) sem jött be...Ha magára hagyom akkor is pánikol,meg akkor is ha mellette vagyok...

Tehát mi a helyes???

Mit csináljak??És nem egyedül van itthon,tehát még az sincs h egyedül lenne. Mi lesz ha egyszer nem vagyok itthon,és akkor lesz vihar??? Most komolyan,hagyjam hogy szívrohamot kapjon???

Nem tudom szegénykémet ilyen állapotban nézni...:( Nagyon ki van készülve a lelkem...

Előre kis köszönöm a válaszokat.

Hajna

2011. jún. 2. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
amelyik kutya csak egy kicsit is labilis, sajnos nagyon könnyen átbillen. Valóban, ahogy mondod, ez attól lehet, hogy mellette lőtték fel a tüzijátékot. Saját példámból tudom, nekem gyönyörűen készült a kutya egy vizsgára, ahol lövés is van. Soha semmi gond nem volt vele. Aztán szilveszter utáni 2. nap a kertben pont mellé dobtak be egy petárdát. Ha meghallja a lövést, egy piilanatra elgondolkodik, beazonositja a zajt, és usgyi. De akár hiszed akár nem , egy betegség, egy műtét is tehet lövésfélővé egy kutyát. Picit vedd a tévét hangosabbra, (nem kell üvöltetni) az valamennyire tompitja a zajt, és tedd a dolgodat tovább. ha nagyon labilis az idegrendszere, és nagyon bestresszel, akkor a stressz meg is "ölheti". Ez nem játék.
2011. jún. 2. 16:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megpróbálok minden tőlem telhetőt,remélem előbb utóbb rájön szegénykém,hogy nem kell félnie.
2011. jún. 2. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak most már Te attól félsz, hogy ő félni fog. Hamar megérzik ám!
2011. jún. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!