Tehéntej a kölyökkutyáknak?!
Max. kecsketej, amivel etetheted a kölyök kutyust.
Nekünk is javasolták.
4 hetesen hoztuk el, de ő nem igényelt tejet. Plusz, aludt, mint a bunda állandóan.
Nem szabad, mert átcsapja.
Utolsó 4 hetesen? 8 hetes kora előtt elválasztani nem is nagyon szabadna. 4hetesen még alig eszik szilárdat.
Mivel menhelyről hoztuk el, így aközött választhattunk, hogy másnap elaltatják vagy elhozzuk.
Sajnálatos módon a menhely televolt és jelenleg is tele van kutyákkal, a befogadási kapacitásuk meg egyenlő a lóf@sszal ..
Így bocsi, hogy elmertem hozni egy kutyát 4 hetesen, féregtelenítve, beoltatva, chipezve SAJÁT költségen .. én érzem magam kellemetlenül !!!
Hát én tudom, éppen ezért vagyok kiakadva...
De köszönöm a válaszokat, csak kíváncsi voltam én tudom-e rosszul, mert ugye apósom meg van győződve róla, hogy ha már 63éves, akkor már ő a mindenható, és mindenben neki van igaza -.-
hiába tudod te jobban,ha nem látod,akkor is kiönti neki a tejet...nekem is megvan az örök harcom a csirke/nyúl csonttal.egyszerűen nem érti meg,akkor adja neki,mikor nem vagyok otthon,persze mikor a maradékot megtalálom,és megmutatom,akkor meg tagadja...
f@szom kivan az ilyen emberektől!!! :S
Óh igen, ez neki is a másik műsora :D
A kölyökkutyákról meg ne is beszéljünk... csak azért jöttek össze mert én elzártam a szukát, de ő meg megsajnálta szegény kant hogy próbál mindig átjutni hozzá, és kiengedte a másikat -.-
ma 13:19
Először nem írtad, h menhelyről....nem tudtam. Nem kell egyből leb...ni. Így persze jól tetted, h inkább elhoztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!