Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hasas kutyát lehet fürdetni?

Hasas kutyát lehet fürdetni?

Figyelt kérdés
Már van elég nagy hasa, de még nem hiszem hogy mostanában szülne.
2011. jún. 2. 12:50
1 2
 11/17 nory0722 ***** válasza:
Igen,tényleg azok vagyunk. Tudom,hogy sok helyen nem így megy,nálunk viszonylag az önkéntes is sok,legtöbb kutyának jut heti 1x-2x-i séta,fésülés,törődés:)
2011. jún. 2. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, lehet :)

És jó lenne, ha nem itt osztanák az igét a "szaporítózósok"...Kezd unalmas lenni! Itt semmi eredménye nem lesz a dolognak. Ha valaki ennyire okos, el lehet menni óvodákba, általános iskolákba a gyerekekbe nevelni a felelős állattartást. Ha van időtök itt ülni a gép előtt, és a szaporítós kérdésekre válaszolva leugatni mindnekit, legyen időtök arra is, hogy személyesen tegyetek a dologért...

2011. jún. 3. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Teszünk,Többet,mint te.Legalább nem támogatjuk a szaporítókat.

Nem megyek óvodába vagy iskolába,nem szeretem a gyerekeket.

2011. jún. 3. 15:38
 14/17 nory0722 ***** válasza:
:D Aki a gyerekeket nem szereti,az az állatokat se szeretheti igazán szerintem. Nem kell támogatni,de azzal,ha ilyeneket írsz,semmit nem érsz el,max annyit,hogy senki nem fog ilyesmi kérdést feltenni,inkább úgy csinálja,ahogy jónak gondolja(és lehet,hogy az épp ártani fog a kutyusnak). Én is járok rendezvényekre,bevállalom a nehezebb eseteket a menhelyen,mellette a saját kutyáimmal is eleget foglalkozom,mindenkit lebeszélek,aki kiskutyát akar,inkább próbálom őket az ivartalanításra,sétákra,jobb tápokra rábeszélni,de egyet megtanultam: erőszakoskodással semmire nem megyünk,csak szépen,illedelmesen,kedvesen meg kell magyarázni,sokkal nagyobb az esélye,hogy megértik. Nem mindeni szándékosan nem eteti jó táppal a kutyáját,csak pl ezt látja a tv-ben...hasonlóak,de ha elmondod neki,hogy mi is a jó a kutyának,akkor megérti,és jobb esetben,ha van rá pénze,rátér jobb tápra. Ez csak egy pl volt.
2011. jún. 3. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, mi jót teszel...Sok eszed lehet, ha egy ilyen színvonalú oldalon akarod megváltani a világot!

És nem támogatom a szaporítókat, csak van bennem annyi, hogy nem itt keménykedek, hanem egy menhelyen vagyok önkéntes.

2011. jún. 6. 18:24
 16/17 nory0722 ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel,de ezt olvashattad is(kedves utolsó). Ugyan úgy menhelyen vagyok önkéntes egy héten 2x, saját kutyáimmal sokat foglalkozom,tanítom őket,és próbálok rábeszélni embereket a jobb dolgokra,mert mint írtam,nem biztos,hogy rosszat akar a kutyájának,csak nem túl informálódott. Arra én is kíváncsi lennék,mi jót teszel. Nekem este van időm csak ide írogatni,mivel napközben tanulok,kutyáimmal foglalkozom,vagy épp a menhelyen vagyok. Nekem is nehezemre esik néha 'tájékozatlan' emberekkel jópofizni,mégis megteszem egy-egy rendezvényen,mivel így jutnak több infóhoz és ha még néha rossz is a modoruk,mindent megteszek,hogy én moderáljam magam,mert 1, a menhely hírnevét nem akarom rontani 2, lehet,hogy pont egy támogatótól esnénk el e miatt. Én támogatom az ivartalanítást és chippezést,de szerintem ennek nem itt van a helye. Itt egy részről tanácsokat kérnek,nem kioktatást,más részről akinek van egy véleménye,az nem itt fog megváltozni.
2011. jún. 6. 22:10
 17/17 gabriellaanett válasza:
én nem értem kinek mi a fa.....sz köze van hozzá ki ellet kutyát ki annyira túl van már dramatizálva ez a kutya mánia hogy az hihetetlen márt lassan jobban szeretik az emberek a kutyájukat mint a saját gyereküket
2015. máj. 1. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!