Vizsla mennyire kötődik a gazdájához?
Figyelt kérdés
egygazdás a vizsla?2011. jún. 1. 21:19
1/5 anonim válasza:
Nagyon kötődik. Nálunk én is tudok neki parancsolni, nem csak a "falkavezér".. vagyis annyira nem lényeg. Ha meg vadász lesz akkor úgy is a főnök fogja kiképezni, az megint más tészta.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mit jelent az egy gazdás-szó.
Az én vizslám sok trükköt tud és csak nekem csinál meg mindent 100%-osra. Ez van a sétánál is. Nekem engedelmeskedik a legjobban. HA a többiek is következetesek lennének vele, akkor nekik is engedelmeskedne. De pl egy hónapig nem voltam itthon és nagyon lefogyott. Ráhagyták a kutyára, hogy nem eszik, nem is evett...
3/5 anonim válasza:
Igen.
Elpusztul érte ha kell.
Mindenképp szukát vegyél!
:p))
4/5 anonim válasza:
nekem kiskoromban volt egy német vizslám, kan és remek kutya volt. apám volt a bandavezér,de nekem is szépen leült, maradt mindent megcsinált.
ő nemvolt egygazdás konkrétan, volt akit jobban tisztelt, de engem mindig megvédett. nagyon jófej volt.
5/5 anonim válasza:
Mindent a gazdié! Papámnak is vizslája van és mindig is voltak ugyan is hobbija a vadászat. csak annyit mondok még1x: mindent a gazdié. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!