A párom labradorjának két hátsó lába egyik napról a másikra szinte teljesen lebénult. Rá tud állni, de nagyon nehezen. Holnap tudjuk legelőbb orvoshoz vinni. Vajon mi okozhatja?
mennyi idős?
nekünk a németjuhász járt így, egyik reggel lefeküdt az udvar közepére és egész nap fel sem állt. délután apám hazajött, elvitte orvoshoz és kiderült hogy a csípőjével volt valami, és elsorvadtak az izmai, el kellett altatni szegényt. igaz, már 12 éves volt, szóval az öregség miatt.
remélem a kutyátoknak nem ilyen baja van. jobbulást neki :/
Jaaj szegényem, ez nagyon szörnyű! :.(
A 10 éves rotimat is így veszítettem el :((
Szerintem spuri a dokihoz.
Az én kutyámnak is porckorongsérve van, de egyelőre szinten tudjuk tartani. Nekünk azt mondta a doki, hogy ha tüneteket észlelek, azonnak fussak orvoshoz vele, mert ilyenkor minden perc számít.
Ismeretlen emberekről ne formálj ilyesfajta véleményt!A "lebénulás" erős túlzás volt ,mint ma kiderült(én nem láttam a kutyát) csak nehezen tudott ráállni.
De szívesen átadom az üzenetedet a párom szüleinek,nyilván nem fog nekik rosszul esni (az apja kórházban fekszik, az anyja pedig egész nap mellette van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!