Azért túl sok hibás kutya nem születik egy tenyésztőnél... Ezzel a "színhibás, foghibás kutyát a tenyésztők mindig olcsóbban adják" dologgal úgy dobálóznak az emberek mintha ez annyira általános lenne. Én tenyésztőnél még az életben nem láttam színhibás vagy bármilyen hibás labrador kölyköt, amit 8 hetesen ki lehetne szűrni és ezért olcsóbban adni.
Ezen a kutyán az látszik, hogy nem túl típusos feje van. Ennyi. Biztos cuki, meg aranyos, bújós, kedves, szeretnivaló, de labradornak (egyelőre) nem túl típusos.
Ő egy típusos 8 hetes kölyök - ami szembetűnő, a fül méret és az orrtükör valamint a pofacsont és hossz
Cuki kiskutyid van.
Nekem is labim van, 14 hónapos. Kislány és Lara a neve.
Kiállításra járunk :)
Bal oldali az enyém
Itt az én labim:
Én is 25000ft-ért vettem a vásárba. Pedig már megvolt a tenyészet csak a kölykök nem! Miután megvettük hívtak, hogy megszülettek de hát ez nálunk szerelem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!