Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szinte semmit nem eszik a...

Manocska.94 kérdése:

Szinte semmit nem eszik a kutyusom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy hete jártam állatorvosnál, mert betöltötte az egy éves kort a szuka bernipásztorom. kérdeztem,mitől lehet,hogy kevesebbet eszik a szokottnál? azt mondta a nagy meleg.

rendben,elfogadtam. egészen eddig 2 dl-es pohárnyi tápot egy szempillantás alatt befalt..most ennek a felét sem hajlandó megenni, pedig most nincs is olyan meleg..

segítsetek :SSS mitől lehet?? :/

2011. máj. 31. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

előitéletek? A Balatonnál? Ezt nem értem.De mindegy ,nem ez a fontos...

Sajna ott nem tudok dokit,csak a székesfehérvári állatkórházról tudok ami komolyabb hely,feltéve ha tudsz kocsival menni.

2011. máj. 31. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Balatonon jól ismerem a Füredvetet, Dr. Titz Gabriella és Dr. Bernát Balázs dolgoznak, egyformán jóindulatúak és értik is a dolgukat, legalábbis én még nem csalódtam bennük. Tudnak helyben vérképet, röntgent, ultrahangot csinálni. Eddig a családunkban 7 állatot kezeltek, sosem csalódtam bennük, remélem te nem náluk jártál így.

Payr Egonnal is van tapasztalatom, na az inkább hóhér szerintem.

Egyébként mit csinálsz ha nem kéri a kaját? Kap valami mást, finomabbat?

2011. máj. 31. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!