Milyen kutyánk legyen?
szeretnénk egy kutyát (már 12 éve vannak kutyáink) és lakásban lakunk 180 nm inkább nagytestűt szeretnénk
melyiket ajánlanátok?
és ha tudtok mondani a fajtáról is valamit megköszönném...
előre is köszi... :)
Nekem a husky a kedvencem, de az nem való házba. :(
Keverék!! Nem kell folyton egy adott fajtához ragaszkodni, mindig az van hogy milyen fajta milyen fajta -> hát keverék!! Tovább élnek, hálásabbak (a menhelyesek), és gondold el szeretnél huskyt is meg goldent is (pl én), de nincs mindkettőre pénzed, mi a legjobb? Keverék!! :D
Bocs, önkéntes vagyok ezért ragaszkodom annyira a keverékhez! :D
De: menhelyen is vannak fajtatiszták. Esetleg golden retriever, nagytestű, de ha el van véve 3szor 4szer sétálni akkor nagyon jól elvan!! :D
Szerintem sem biztos, hogy mindig a fajkutya a nyerő...:) gyerekkorom óta voltak kutyáink, most egy KÁJ van,és két menhelyi keverék.
a KÁJ is jó kutya meg minden, de a Manó az Manó.:)
Sokkal nevelhetőbbek, sokkal hálásabbak, mint az alomból vett kutyák.
Meg lakásba hiába 180 nm, az kevés egy nagytestűnek... inkább közepes termetűt válassz, ha jót akarsz a kutyának!:)
ja, és egy menhelyi kutya is tud ugyanolyan jó kutya lenni, mint egy fajtiszta.
Pláne, ha félig németjuhász, nem foghatsz vele mellé!:)
az eddigi kutyáink MINDIG keverékek voltak és ígyis-úgyis menhelyről hoznánk...
csak azért kérdem mert ha van esetleg olyen keverék vagyfajtiszta ami jü lenne lakásba akkor az lenne a megfelelő kutyimtyika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!