Kutya, aki velem futna?
Milyen fajta bírná velem a futást, napi 30 percet mondjuk és sok-sok séta stb...
Van egy Havanese-m, de ő szegény eléggé kifárad, úgy látom nem nagyon bírja és nem szeretném ennek kitenni naponta. Nem szeretném, ha baja lenne, hetente egyszer-egyszer elmegy, max.
Szóval mit ajánlanátok?
Papillon, uszkár, csivava, ezek a kedvenc fajtáim, de nem hiszem, h ők bírnának naponta futni. Bordert nem merek bevállalni, ő nekem is túl nagy falat, kis hiperaktív. :D
Köszi a sok tippet, hozzászólást!
Hát, ma el voltunk futni, a havanese-m és én. 25 percet futottunk aztán séta haza, bírta és élvezte is látszólag, bár tudom, hogy kifáradt, hűs időben futottunk, mert nagy szél volt már és felhős, 7-re haza is értünk, azóta csak enni és inni szállt le a kanapéról, borzasztóan kivan fáradva...
Szóval tetszik neki, bírja is, de aztán később jön a nagy pihenés.
Talán közbe magammal viszem, de rendszeresen egészen biztosan nem jó ötlet!
Ok, akkor fokozatosan szoktatom ehhez a kis drágám, mert olyan jó érzés, hogy velem van, szeretem és azt szeretném, h ő is kimozduljon, mozogjon sokat, persze nem TÚL sokat!
Köszi, köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!