Milyen név illene egy Golden Retriver szuka kutyushoz?
Figyelt kérdés
Valami szépet szeretnék, ami egyedi és nem tucatnév (tehát ne Blöki vagy Buksi legyen, amire még legalább 8 másik kutya is felkapná a fejét a parkban, ha a kutyámat hívom), de ne is legyen túl hosszú, hogy meg tudja jegyezni.
Lehet elegáns, frappáns vagy vicces, esetleg különleges név. Ötletek? :)
2011. máj. 30. 21:23
1/11 anonim válasza:
Bodza! :) Ez nekem nagyon tetszik. :)
2/11 anonim válasza:
az enyemet Kiárának hivjak:)Kiki a beceneve:) de szerintem illik ra a Málna,Eysan,Chió,Mini,Sofy,Lea...stb:)
3/11 anonim válasza:
Nekem is Goldim van! :) Az ő neve Sissy, de jó még a Ayra, Hella, Zara, Zafír, Letta. :)
4/11 anonim válasza:
Cukor, Maya ( ha már gold :P) A Bodza és Málna szerintem is aranyos
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
Jelenleg én is a Málna és a Bozda között vacillálok, de a Maya is nagyon tetszik.
2011. máj. 31. 11:22
7/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik még a Málna, de a Bodza a kedvencem!! Majd megírod mi lett a neve?
9/11 anonim válasza:
ird majd meg...de ha goldenrol van szo,tenyleg a legalkalmasabb nevek: Malna,Bodza,Maya,Szofy,Angel :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) A kutyus neve végül Bodza lett. :)
2011. jún. 1. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!