Mit gondoltok a történtekről? Én mindjárt sírva fakadok! (cikk) = (
Vannak aljadek emberek,ezt mindenki tudja.De fontos,hogy ne altalanositsunk,hogy "az emberi faj igy meg ugy",inkabb arra torekedjunk,hogy a sajat hazunk tajan tegyunk rendet,es pozitiv peldat mutassunk masoknak.
Engem inkabb az gondolkodtatott el a cikk kapcsan,hogy allatkinzasert 1 ev a kiszabhato maximum.Ez sem hiszem,hogy tul sokszor odaitelesre kerulne,akkor meg hogy varjak,hogy barki is komolyan vegye az allatvedelmet?
En idehaza is megszigoritanam az ezzel kapcsolatos torvenyeket.A minap azon gondolkodtam,miert ne lehetne felallitani egy allatrendorseget? Onkentes biztosan lenne ra,szerintem ezrevel akadnanak olyan emberek,akik a szabadidejukben szivesen mentenenek allatokat,ha latnak,hogy a munkajuknak eredmenye van.
Ha pedig az elkapott allatkinzoknak kiszabnanak nehany peldaerteku iteletet (minimum 3 ev letoltendo,automatikus eltiltas allattartastol,millios penzbuntetes,stb.),es ezt a mediat is korbejarna,az sokat javithatna az allattartas helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!