Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a történtekről?...

Mit gondoltok a történtekről? Én mindjárt sírva fakadok! (cikk) = (

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 30. 20:24
1 2
 11/16 Tyler913 ***** válasza:
56%

Vannak aljadek emberek,ezt mindenki tudja.De fontos,hogy ne altalanositsunk,hogy "az emberi faj igy meg ugy",inkabb arra torekedjunk,hogy a sajat hazunk tajan tegyunk rendet,es pozitiv peldat mutassunk masoknak.

Engem inkabb az gondolkodtatott el a cikk kapcsan,hogy allatkinzasert 1 ev a kiszabhato maximum.Ez sem hiszem,hogy tul sokszor odaitelesre kerulne,akkor meg hogy varjak,hogy barki is komolyan vegye az allatvedelmet?

En idehaza is megszigoritanam az ezzel kapcsolatos torvenyeket.A minap azon gondolkodtam,miert ne lehetne felallitani egy allatrendorseget? Onkentes biztosan lenne ra,szerintem ezrevel akadnanak olyan emberek,akik a szabadidejukben szivesen mentenenek allatokat,ha latnak,hogy a munkajuknak eredmenye van.

Ha pedig az elkapott allatkinzoknak kiszabnanak nehany peldaerteku iteletet (minimum 3 ev letoltendo,automatikus eltiltas allattartastol,millios penzbuntetes,stb.),es ezt a mediat is korbejarna,az sokat javithatna az allattartas helyzeten.

2011. máj. 30. 22:49
 12/16 A kérdező kommentje:
igen igazad van...ez a max 1 év letöltendő ez inkább nevetséges semmint elrettentő :/...
2011. máj. 30. 23:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Bár ha már valakit el kell "rettenteni" az állatkínzástól akkor ott már bajok vannak...
2011. máj. 30. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is nagyon keveslem az egy év börtönt, ilyen minősített, különös kegyetlenséggel elkövetett állatkínzásért simán megérdemel annyit, mint amennyit akkor kapna, ha emberrel tette volna.
2011. máj. 31. 01:17
 15/16 anonim ***** válasza:
nos, nem fogom vissza magam, én ha megtalálnám azt a barmot, amelyik állatokat bánt, olyat tennék vele, hogy sírva könyörögve Jigsaw-ért
2011. máj. 31. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
aki ilyet tesz az nem érdemli meg hogy éljen...kár hogy nincs halálbüntetés, mondjuk az ilyen inkább szenvedjen élete végéig egy 2 négyzetméretes cellában éhen szomjan...az ilyenek már szinte jobban gyűlölöm mint a gyilkosokat
2013. júl. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!