A kutyám lenyelt egy egeret. Most mit tegyek?
Egészségére!! ;)
Persze ha nem volt mérgezett az egér
az enyém többet eszik mint egy macska egeret mért lenne baja tőle?
a sok műkajától lesz inkább baja gondolj már bele hogy pl a vadkutyák mit esznek? rágcsálókat nah
Figyeld, hogy nem kezd-e el cincogni! :DD
Amúgy nem lesz tőle semmi baja, ha nem volt mérgezett, vagy nem akadt meg a torkán.
Az én kutyám sosem eszik egeret, csak elkapja és leteszi a bejárati ajtó elé. Így szokott dicsekedni. Hát, mit mondjak, én sajnáltam az egeret.
DE! volt olyan eset, hogy labdázás közben elkapott egy kisegeret. Dobálta a levegőben és rászóltam, hagyja békén. El is engedte a kis jószágot, aki egy másodpercre döglöttnek tettette magát, majd felpattant és a két kő közé menekült tisztogatni magát.
Egy másik eset: kint az udvaron tanultam, amikor feltűnt valami apró mocorgás a járdán. Egy egérke sétálgatott a kutyaól közelében. A bent fekvő kutyám feszülten figyelte az egeret, de nem kapta el, még akkor sem, amikor az beleszagolt a kutyakajába. Ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha láttam :D
Az én drótszőrű tacsi keverékem rendszeresen egerészett, de sokszor elkaptak patkányokat is, amit szerencsére azért én nem láttam, csak Apumék mesélték.. :D
Az egerekkel eleinte csak játszottak a fiával, majd szétrágcsálták (hogy az egér még egyben volt, csak már puha.. :D), végül lenyelték egyben.. szerencsére sosem volt baja.
Ha valami furcsát látsz a kutyán, vagy ha azt látod rajta, mintha szomorú lenne, akkor vidd el dokihoz, de amíg van étvágya és "vigyorog", addig nincs gond, és szerintem nem is lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!