Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám lenyelt egy egeret....

A kutyám lenyelt egy egeret. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiakartam vele köpetni , de csak sikerült lenyelnie :S :S
2011. máj. 30. 19:55
1 2
 1/15 anonim válasza:

Egészségére!! ;)

Persze ha nem volt mérgezett az egér

2011. máj. 30. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

az enyém többet eszik mint egy macska egeret mért lenne baja tőle?

a sok műkajától lesz inkább baja gondolj már bele hogy pl a vadkutyák mit esznek? rágcsálókat nah

2011. máj. 30. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak nehogy elakadjon a belében... Unokatesómék blökije így nyiffant ki.
2011. máj. 30. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Figyeld, hogy nem kezd-e el cincogni! :DD

Amúgy nem lesz tőle semmi baja, ha nem volt mérgezett, vagy nem akadt meg a torkán.

2011. máj. 30. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Mekkora kutya?
2011. máj. 30. 20:07
 6/15 A kérdező kommentje:
kis testű, nagyobb picivel mint egy tacskó
2011. máj. 30. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez természetes, reméljük elbomlik benne, nem akad meg valahol. meg fogja emészteni, hiszen a kutya gyomor még makacsabb dolgokat is megemészt.. az én labradorom néha napján ha megfogja, akkor a patkányt is megeszi.
2011. máj. 30. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor én nem hinném, hogy baja lesz, nekünk volt két tacskóméretű kutyánk, ők kinti kutyák voltak és szinte naponta fogtak egeret. Azért figyelj oda rá és ha valami szokatlant veszel észre, akkor vidd állatorvoshoz.
2011. máj. 30. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Az én kutyám sosem eszik egeret, csak elkapja és leteszi a bejárati ajtó elé. Így szokott dicsekedni. Hát, mit mondjak, én sajnáltam az egeret.

DE! volt olyan eset, hogy labdázás közben elkapott egy kisegeret. Dobálta a levegőben és rászóltam, hagyja békén. El is engedte a kis jószágot, aki egy másodpercre döglöttnek tettette magát, majd felpattant és a két kő közé menekült tisztogatni magát.

Egy másik eset: kint az udvaron tanultam, amikor feltűnt valami apró mocorgás a járdán. Egy egérke sétálgatott a kutyaól közelében. A bent fekvő kutyám feszülten figyelte az egeret, de nem kapta el, még akkor sem, amikor az beleszagolt a kutyakajába. Ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha láttam :D

2011. máj. 30. 20:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Az én drótszőrű tacsi keverékem rendszeresen egerészett, de sokszor elkaptak patkányokat is, amit szerencsére azért én nem láttam, csak Apumék mesélték.. :D

Az egerekkel eleinte csak játszottak a fiával, majd szétrágcsálták (hogy az egér még egyben volt, csak már puha.. :D), végül lenyelték egyben.. szerencsére sosem volt baja.

Ha valami furcsát látsz a kutyán, vagy ha azt látod rajta, mintha szomorú lenne, akkor vidd el dokihoz, de amíg van étvágya és "vigyorog", addig nincs gond, és szerintem nem is lesz. :)

2011. máj. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!