Most mi tévő legyek?
Sziasztok!
jövőhéten pénteken, megkapom a kiskutyámat. Az a helyzet, hogy még semmit nem vásároltunk be. Hogy miért?..
Nagyon régóta vágyom egy kiskutyára, szüleim megígérték, hogy ebben az évben nyárára kapok /hogy megerősödjön télre :)/ Függ, a bizonyítványomtól :) .... Első éves vagyok a gimnáziumban, és rettenetes évet zárhatok magam mögött..... a matematika nem az erősségem. :/
Félek, mert lehet, hogy megbukom. De semmi sem biztos.. Egy héten 2-3 matematika órám van, a jövő héten minden órán szerelnék felelni, hogy kijavíthassam. De ez egy hét, és pénteken már /elvileg/ itt lesz a kutyus. Most mit csináljunk? Vásároljunk be neki a héten, de lehet, hogy nem is lesz kutyám, vagy ne vásároljunk be neki, de ha mégis sikerül kijavítanom és lesz kutyám? :S Majd mindent aznap megveszünk? :SS
Tudom, ez egy buta kérdés, de nem tudom, hogy mi tévő legyek :( ..
Köszönöm előre az értelmes válaszokat.. :)
Tudom tudom..
De ha most feleltem volna egy 3-asra, és tz-t írtam volna ami két jegyes, szintén 3-asra átengedett volna.
Igen... azért beszélek múlt időben, mert nem így lett. Azt ígérte, hogy felelhetek, de erre ma benyögi, hogy nem........ Gőzerővel tanultam, a semmiért... Aztán mondja, hogy holnap írtat... AZ EGÉSZ ÉVESBŐL.. ráadásul egy jegyes... Na tudja mikor szenvedtetem meg magam..ha 5-re írom meg se érem el a 2-et :)))) :S
Mivel 2 tantárgyból javítottam, ettől függetlenül, megkapom a kiskutyámat :) Nem áll meg a világ, mert megbuktam, napi 2 óra hossza tanulás, belefér :)
Sajnálom, hogy megbuktatott!
DE! Most, hogy megkapod a kiskutyát be kell bizonyítanod, hogy megérte a szüleidnek, hogy megbíztak benned. Sétáltatás, etetés, itatás, takarítás, nevelés ja és TANULÁÁS! :)
Én is :)...
Hát igen, már amennyi időm lesz a tanulás mellett, de biztos vagyok benne, hogy nagyon okos, és gyönyörű kutyát nevelek belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!