Milyen kutyát ajánlanátok vagy mit nem? !
apámnak rottweilere van nővéremnek huskyja
roti: jóházőrző kedves aranyos a gazdájával és olyan cuki
husky: elmegyek melette és már meg akar harapni azt hiszi ,hogy elakarom veni a kajáját lelopja apizámat az asztalrólés hihetetlenül makacs átvágnám atorkát ha tehetném.mind1 mien a kutya se husky ne legyen.
BEAGLE:D
egyszerűen imádnivaló ez a kutya, nekem van 2 Beagle kutyám és valami iszonyat aranyosak, kedvesek és hihetetlenül okosak, mintha tudnák az ember gondolatát:)
Igaz makacs egy állat hisz vadászkutya, de én egyszerűen beleszerettem amikor megláttam őket:) annyira édesek, meg ahogy tudnak nézni:D
Nagyon sok fajtiszta (amerikai) staffordshire terriert vagy keverékét találni menhelyeken. Én tudom ajánlani. Nagyon jó házőrző és egyébkánt kezesbárány. Nem kell több nevelést fordítani rá, mint más fajtákra és a kertben a mozgásigényét is kiélheti. Az én régi kutyám ásós természetű volt, a mostani egyáltalán nem. Szerintem ez nem csak fajtafüggő. A menhelyen is viszik sétálni őket, ott meg tudják mondani milyen természetű, mik a szokásai. Ha idősebb, nehezen kezelhető nehogy elhozzátok, mert ahhoz, hogy helyrebillentsétek már komolyabb hozzáértés szükségeltetne. Ha nyugodt természetű, kiváló társa lesz a nagymamádnak és nagyon fogják egymást szeretni. Az én nagymamám imádja a kutyámat!
Azért egy harapós kutya táblát mindenképpen akasszatok ki a kapura, így ha betörnek nem terheli felelősség a nagymamádat, se a kutyát.
Sok sikert az új kutyushoz!
Szerintem az a legjobb, ha elmentek a menhelyre és ott megkérdezitek az ott dolgozókat. Ők ismerik az ott lévő kutyák természetét, tudják, hogy melyik az a kutya, amelyik megelégedne egy keri házörző szereppel, nincs szüksége napi munkára, sétára. Ez lehet bármilyen fajta, akik orr dolgoznak, azok ismerik az ott lévő kutyák természetét.
(Egy beagle pl. valószínüleg erre nem alkalmas, hiszen nem házörző, napi sétára, munkára, több óra foglalkozásra van szüksége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!