Westie-t lehet kertben tartani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy westie kiskutyát, persze az első pár hónapban a lakásban lenne, de utána kint tartanám. Kennelben tartható ez a fajta, ha naponta 2x sétáltatnám (reggel+du/este egy hosszabb)? (Télen lenne meleg helye.) Vélemény, tapasztalat? Köszönöm előre is a válaszokat!2011. máj. 28. 18:26
11/11 anonim válasza:
Mit is értünk kennel alatt? Meg h egyenlőre? ha nem ideális a helyzet és ezt te is tudod, akkor várj amíg nem tudom körbekerítitek a kertet, v tudomis én, mi a probléma. A kutya, kutya, viszont nem hal. Szüksége van az ember közelségére, de MO-n nagyon nem jól kezelik az emberek. Amerikába pl MINDEN kutya bemehet a lakásba kb, ha más nem, a konyhába legalább, ez lenne a normális, nem h elzárd egy x szer x-es karámba...
De ha én értelmeztem félre a szitut akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!