Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kutyát bántanak,...

Ha egy kutyát bántanak, vernek akkor miért szereti a gazdáját?

Figyelt kérdés

Láttam már rá példát, hogy valami rosszat tett a kutya, mondjuk kiment annak ellenére, hogy a gazda hagyta nyitva a kaput, a kutya meg kiment a kerítés elé szaglászni.

És mikor a gazda kiment, és rácsapott a kutyára a kutya nem szökött el, pedig megtehette volna, hanem a házába rohant be.

Mégis az ilyen kutyák miért tűrik el ezt?

2011. máj. 28. 09:03
 1/6 anonim válasza:
100%
Mert nincs náluk hűségesebb állat.:)
2011. máj. 28. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kutyák számára természetes a "testi fenyítés". A falkában is odakapnak egymásnak,ha nem tetszik valami. Neki nem történt tragédia,csak a falkavezére kifejezte a nemtetszését.
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Mert a gazdája a falkavezér, Tőle kap enni, inni és egyebeket. Nem szökik mel, mert ezt a keveset is akkor ki adná meg? Tudja, hogy csak az majom gazdája van. A kutya az kutya, nem hülye!
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok a testi fenyítés híve, viszont néha megszidom a kutyámat, ha például engedély nélkül lelép a járdáról.

Tudja, hogy rosszat csinált, és szerintem (amennyiben a rangsor rendben van, tehát a gazdi áll a kutya fölött) a kutya ebből sokkal jobban ért, mint a verésből.

Az én kutyám -ha megszidom- mindig behúzódik a lábam mellé, és nagyon óvatosan bökdös az orrával, és olyan "kérlek ölelj meg" arcot vág:)

Tudják, hogy szükségük van a gazdájukra, ennyi.

2011. máj. 28. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne keverjük össze a verést egy rácsapással mert nagyon nem ugyanaz! Nem lehet mindent és minden kutyának utyulimutyulizással megtanítani. A falkában az állatok sokkal keményebben büntetik egymást. Ilyen formán a gyerek is elszökhetne ha egyest kap vagy ha megbüntetik a szülei...
2011. máj. 28. 11:30
 6/6 kutyák és macskák ***** válasza:
Kamasz voltam még, mikor a szüleim vettek egy dobit nekem! Imádtuk egymást mindene megvolt de a 13év alatt ( addig élt a drágám)! Igaz, egyszer nagyon elkalapáltam. Kb.6-9 hónapos volt, mikor hazaértem a suliból, és a táskámat betettem a fotelba. nem láttam hogy a kutya benne alszik (tilos volt neki), és támadólag lépett fel velem szemben. akkor elpáholtam, de rendesen! Soha többet még csak a hangomat sem kellett felemeljem! Akkor dőlt el köztünk, ki is az a falkavezér!
2011. máj. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!