Mi a véleményetek a németjuhász-fajtamentésről?
Szeretem ezt a fajtát, és arra gondoltam, hogy megpróbálok egy nj-t örökbe fogadni. Van valakinek tapasztalata velük? Tudom, felhívhatom őket is, de amíg nem leszek 100 %-osan biztos benne, hogy mikor jöhet a kutya, addig nem akarok "ugrálni", inkább csak érdeklődöm.
Ha valaki fogadott tőlük örökbe kutyust, az leírhatná a tapasztalatait!
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Azt gondoltam, hogy megnézik maguknak rendesen az örökbefogadót, és ez így is van rendjén!
Akinek van még tapasztalata, írjon nyugodtan :D
Egyik osztálytársam fogadott már örökbe kutyát megnézték, hogy hova került a kutya és utána már nem is zaklatták őket.Pedig én úgy tudom, hogy látogatniuk kéne vagy valami iesmi.
Nagyon jó dolog az örökbe fogadás.
Tapasztalatom nagyon nincs.De minden kutya nevelés kérdése.
Barátomnak van német juhász kutyusa nagyon mocsok tud lenni ha akar. :) Már nem egyszer össze sározta a ruhám stb. Viszont itt a faluban van egy német juhász ( szembe szomszéd ) eszméletlenül bolond egy kutya. Hozzá érni nem lehet.Nem értem, hogy az állatorvos hogy oltsa de biztos nem könnyedén. =/
ajánlom figyelmedbe ezt a kis szerencsétlen kutyát pont szabadulna tőle a kv "gazdi"
Hátha nálad jobb helyen lenne...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1842351-mit-c..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!