Téékáá kérdése:
Azoknak a válaszát várom akik már kaptak el valami betegséget kedvencüktől! Mit? Hogyan? Mi történt utána?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 22:18
1/11 anonim válasza:
Volt egy ékszerteknősöm gyerek koromban. Furcsa lett a páncélja, pedig mindig tisztán volt tartva. Elkaptam tőle egy vírust, amitől majdnem megvakultam. Évekig visszatért, de szerencsére kinőttem. A teknős belepusztult.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem semmi..de gondolom elég egyedi!Virus nemvére nem emlékszel?
2011. máj. 26. 22:30
3/11 anonim válasza:
Macskától pl csak bőrgombát és férgeket lehet elkapni, de egyik sem vészes. Féreghajtó/bőrgomba kezelés mindkét félnek, ennyi :)
4/11 anonim válasza:
Én a tesóm kutyájától kaptam el valami gomba fertőzést, rengetegszer volt hogy én vittem el sétálni mivel ő nem ért rá, és akkor lehetett ez. kb fél évig szenvedtem meg havi 2-3 alkalommal kellett bőrgyógyászhoz járnom hogy ez a krém meg ez nem jó aztán felírt valami receptre elkészíthető cuccot amit persze csak 25 km re arrébb lévő nagy városban tudtam ki váltani, de legalább elmúlt.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szerencsés!:S... kutyával mi lett?
2011. máj. 26. 22:49
6/11 anonim válasza:
Második válaszoló téved, ismerek egy nőt aki azért lett meddő mert gyerekkorában a macskától elkapott valami fertőzést. Gyereke nincs, de azért macskája a mai napig van.
7/11 anonim válasza:
szia!
Rokonom kapott el valamilyen férget a kutyájától, ami betokosodott a májában. Nem is vette észre, csak egyszer rosszul lett a villamoson. Meg kellett műteni, és a hólyagokat/tokokat kiszedni a májából. Pedig nem volt elhanyagolt a kutya, gyönyörű kaukázusi, minden évben féregtelenítve.
9/11 anonim válasza:
Bocsanat a tp-rol megfeledkeztem de azt rendszerint eszre sem vesszuk, enyhe nathanak tunik max. Nincsenek tunetei kulonosebben olyat meg nem hallottam h vki meddo lett vna. Terhesekre veszelyes. Amugy sztem nem macskatol kapta el hanem hustol. Macskatol csak akkor lehet ha tobb mint egy napig aszalta a szarjat majd a szajba vette. Altalaban nem jol atsutott hustol kapjuk el.
10/11 anonim válasza:
kicsit off:
nálunk pont fordítva történt. a tacskó elkapta a torokgyulladásomat, sokat köhögtem, de hiába szellőztettünk akkor is:S
én állattól még nem lettem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!