Mik a jellemzői egy tacskó-csivava keveréknek?
Tegnap kaptam egy ilyen kölyköt, és nem tudok róla semmit.
Akinek van tapasztalata ilyen kutyusról kérem írjon. Minden érdekel!
Előre is köszönöm.
Nekem ilyen kutyám van és nagyon édes, egyáltalán nem fújj !!!
A két tulajdonság keveredik benne, sokszor kiásta a virágcserepekből a földet /már leszoktattam/, és igazi öleb, ha rajta múlna egész nap ölemben ülne :)
Imádom. !!
Megpróbálok képet felrakni, nem biztos, hogy sikerül. :)
Na, sikerült a kép :)
Na ilyen Ő :) :)
Egy igazi gyöngyszem!
hasonlít az enyémre, csak neki hosszabb a füle, ezért lett Joda a neve, mert hasonlít rá.
kb olyan lehet a karaktere, képességei mint egy skót terriernek-erős zsákmányösztön, nagyfokú aktivitás ha munkáról van szó, tuti, hogy imád ásni is:)
a kutya viselkedését meg a gazdái alakítják leginkább
olvass utána a tacskóknak meg a csiviknek is meglátod, hogy melyik milyen arányban van jelen a kutyádban
a nevelésénél inkább arra koncentrálj, hogy van egy kutyád másodsorban egy aktív erős zsákmányösztönű vadászkutya jellegű ebed, kinek irányítani kell a "fajtajellegből" fakadó felerősített tulajdonságait és sok mozgatással, feladattal, sétával levezetni az energiáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!