Menhelyről, sintértelepről kihozott kutyával tapasztalatok?
Kölyök és felnőtt is érdekel
És nem véleményeket szeretnék hanem tapasztalatokat.
77%-os ugye tudod,hogy hülyeséget beszélsz?
Itt rengetegen írták,hogy csak pozitívat tudnak mondani menhelyes kedvencükről.
Talán nem is a kutyával volt baj,(Ha valóban tapasztaltból írod)hanem veled.
A kutya olyan amilyenné nevelik és hozzáértéssel a legproblémásabb kutya is kezelhető.
15:55-nek üzenem (és persze a kérdezőnek is) Én egy 4 éves kutyát hoztam el a menhelyről és rendkívül ragaszkodó. Mindenhova követ, sír ha elmegyek stb. Szerintem nyugodtan elhozhatsz bármilyen kutyát, amelyikkel érzed a közös szálat.
Egy tanács: Ne ijedj meg, hogyha megugat még mikor rács mögött van, majd ha elhozod megilletődik és ha felmérte a helyzetet örökké hálás lesz neked! :)
"15:55-nek üzenem (és persze a kérdezőnek is) Én egy 4 éves kutyát hoztam el a menhelyről és rendkívül ragaszkodó. Mindenhova követ, sír ha elmegyek stb."-íme a szép példa hozzáértés, tapasztalat nélkül a mit sem tudó gazdi a viselkedészavaros ebét is ragaszkodónak látja...!
egy kiegyensúlyozott, jólnevelt kutya nem sír a gazdi után és nem felügyeli minden lépését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!