Nagyon fáj a kutyám lába. Mit csináljak?
Ahonnan hoztuk,aztmondták,hogy így született.
Óriási csontkinövés van a két első lábán.
És szerintem elöl a lába is kivan fordulva,mert kicsit bulldogos beállása van.....
Ha ,,elvinnéd állatorvoshoz" az most nem segít.
Előbb gondolkozni kellett volna.Nekem a helyedben égne a pofámon a bőr, hogy egy ilyen kérdést tettem föl amikor nyílvánvaló,hogy mindenki állatorvost javasol.Szégyelld magad!!!!!!
Aki leordította a kérdező fejét, annak írnám.... nem ő hozta haza. Beírása szerint nem önálló keresetű, hiszen az édesanyjára hivatkozik. Miért kell felületes olvasás után egyből nekimenni bárkinek?
Ha le van szúrva a kérdező, attól változik a kutya helyzete?
A legkönnyebb dolog névtelenül lebarmolni bárkit ,és nem a feltett kérdésre válaszolni.
Utcán találtam egy kutyust, akinek azt hittem el van törve a lába. Megmutattam orvosnak. Vagy így született, vagy rosszul táplálták kölyök korában, de mivel már öregecske, így nem lehet műteni, de szerencsére nincsenek fájdalmai. Mindkét első lába görbécske, ami miatt csak bicegve tud járni.
A másik kutyusom egy kóbor kutya kölykeként jött világra. Két hónaposan került hozzám. Olyan görbe volt az egyik mellső lába, hogy állandóan elesett miatta. Egy kis csont erősítő, vitamin, meg megfelelő táplálás, és néhány hét múlva már teljesen egészséges kiskutya volt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy látatlanba nem tudjuk megmondani mi a baja. Ha megmutatod az orvosnak és tanácsot kérsz, az még nem kerül sokba. Ha sokáig halogatod, akkor lehet, hogy már nem lehet segíteni, és egy életre megnyomorítod.
:/ de most komolyan mondom olyan bunkók vagytok..:/
már bocs..:/ mondom h én szeretném elvinni de nem tudom..:/
és már jobban van kap csonterősítőt mert még kölyök...
meg tej kálcium stb.. de am..nem kellene fenyegetőzni főleg így láatlanban..:/ nah mindegy te tudod...
amúgy..amikor először adtam neki csonterősítőt aznap
mintha nem fájt volna annyira a lába... :/
meg a szomszéd aztmondta h amikor elmentünk vásárolni összekaptak..:/ de sebhelyet meg nem látok..lehet izületet kapott??:/:/:/
Tudod, a kutya egy élőlény és nem kisérleti alany.A csonterősítővel nem tettél semmi rosszat, de nem ez a végső megoldás. Remélem, tisztában vannak a szüleid azzal, hogy egy kiskutyát orvoshoz kell vinni. Oltás, féreghajtás. Ha orvoshoz kerül, a lábait is megnézi úgyis a doki, ha látható az elváltozás.
Verekedéstől nem lehet "ízületet" kapni.
Nézd én nem Téged hibáztatlak, hanem Anyukádat!!!
Mert ő a felnőtt, jelen esetben ő tartozik felelősséggel a kutyáért!
Ha ezt a felelősséget nem tudja vállalni, nincs jogotok kínozni a kutyát, és mielőbb olyan gazdához kell juttatnotok, aki képes kifizetni az orvosi ellátását!!!!
Mindenesetre vigyétek orvoshoz, egy sima vizsgálat kezelés nélkül csomó helyen ingyenes.
De ebben az állapotban nem hagyhatjátok!!!!!! TILOS!
oké...
megnézem hogy a környéken hol van
ilyen ingyenes vizsgálás és majd ott megkérdezem h kb.
mennyiből jönne ki a kezelése és ha megoldható kezelve lesz
ha nem pedig uj gazdidt keresünk.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!