Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondjak le a kutyatartás...

Mondjak le a kutyatartás örömeiről, ha két év múlva egyetemre fogok járni, és csak 1-2 hetente leszek itthon?

Figyelt kérdés
Örökbe fogadni szeretnék, 1-2 éves nagytestű kutyát.
2011. máj. 24. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem gondolkozz el azon nem-e akarsz esetleg ideiglenes gazdi lenni. Ez azt jelenti,hogy magadhoz veszel egy számodra megfelelő méretű és természetű kutyust aki addig lesz nálad ameddig nem talál gazdira. Nagyon nehéz lesz tőle megválni gazdisodáskor de jöhet helyette másik viszont ezzel lehet az életét mented és tereled szerető családba. Mi pl gyepmesteri telepről mentjük a kutyákat, de sajnos van,hogy nem tudjuk hova kihozni mert haza mindet nem vihetjük. Most ők keresnek gazdit vagy helyet:

[link]

Nagyon sok kutyán tudnál segíteni és ha hozzád kerül egy kutya aki nem felnőtt akkor már soha nem is szeretnél kölyköt.

Egyébként a menhelyeken érdeklődhetsz ez ügyben vagy a fajtamentéseknél pl:

[link]

Remélem meggondolod!

2011. máj. 24. 20:43
 12/14 panettone ***** válasza:

CSatlakozom az előttem szólóhoz, nekem eddig 15 ideiglenes kutyám volt és nagyon jó érzés hogy leküzdöttem az önzésemet és ma egy kivételével mindegyik jó helyen van...az az egy sem járt rosszul :-)

És ami a legjobb ha a szüleid annyira megszereretnék hogy nem engedik hogy örökbe add akkor két legyet ütöttél egy csapásra egyet örökbeadtál aki félig a Tied is két év bőven elég ahoz hogy megtanítsd mindenre és egy álom kutyust hagy anyudékra.

A menhelyek, fajtamentők dugig vannak és ha egy kutyát elhozol, fotózod, hirdeted sokkal jobbak az esélyei és a körülményei is, nem beszélve róla hogy sok kutya családból kerül a menhelyi falkába ami kínszenvedés nekik...

2011. máj. 24. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy ez nem jutott eszembe.Ha így is úgy is menteni akarsz,akkor ezt neked találták ki.Hazaviszel egyet,neveled,hirdeted.Ha mégsem sikerülne gazdisodnia,akkor a fajtamentők nyertek 2 évet az egyik kutyijuknak.Vagy a családod megszereti és marad nekik.
2011. máj. 24. 23:32
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez tényleg jó ötlet, amugy is mint emlitettem, örökbefogadni szeretnék, köszönöm mégegyszer!
2011. máj. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!