Kondisarc kérdése:
Az amstaff hogy bírja a telet kint?
Figyelt kérdés
egy felnőtt kutyára gondolok2011. máj. 23. 22:01
1/6 anonim válasza:
Rövid szőrű, szóval annyira nem szereti. :)
Mi, ha télen nagyon hideg az éjszaka, akkor beengedjük a garázsba a kazán mellé. Vagy szerzel egy adag száraz szalmát, és beteszed a házába. Egész jól megtartja a hőt.
2/6 A kérdező kommentje:
értem. szoval ha megfelelően kibéleljük a kutyáházát akkor abban nem fázik anyira, ez elegendő?
2011. máj. 23. 22:09
4/6 anonim válasza:
fáznak.
megfelelő kondíció (ilyenkor lehet hagyni kicsit husibbra a kutyát), hőszigetelt kutyaház (nem kell fölös nagy tér, meg nagy bejárat), és ahogy írták, szalma. érdemes a házat huzatmentes helyen elhelyezni, ez is sok hőt tart vissza.
5/6 anonim válasza:
Bár mi panelosok vagyunk, de a 3-4 órás séta közben is fázik télen. Sokat rohangál, de amint megáll, vacog. Ha biztosítod a megfelelő körülményeket, ahogy előttem írták, szerintem tarthatod kinn.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben köszi a segítséget, majd igyekszem mindent megtenni hogy nefázzon:)
2011. máj. 24. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!