Kép alapján meglehet különböztetni a keverék Yorkit a fajtisztától? Ha igen mik az eltérések?
Szellő lány!
Nekem nagy kutyáim vannak, a Yorki meg kifejezetten nem az esetem (a mini létrehozása pedig már szinte állatkínzás, fele nagyságú, mint a törpenyulam), de azt kell írjam, hogy tüneményes a kutyusod, őt még én is elfogadnám.:)
Köszönöm a kedves szavakat, bár igazából azért mutattam a képet, mert kíváncsi voltam, hogy szerintetek ő fajtatiszta e.
Hivatalosan nem, mert nem törzskönyves, a szülei sem voltak azok. Külsőre persze hasonlít, egy dolgot leszámítva. Azt, hogy 5.5 kg:)
A standard szerint viszont a felső határ a 3.5 kg.
Már annyit vesézték ezt a témát, hogy kár lenne belefolyni. A lényeg, hogy az a kutya fajtatiszta, amelyiknél tk. bizonyítja, hogy több generációra visszamenőleg az ősök is a standard szerinti jegyeket hordozták.
Ha neten azt írják, hogy törzskönyves, akkor hidd el, hogy törzskönyvet is kapsz majd a kutya mellé:)
Ezen az alapon azt is kétségbe lehetne vonni, hogy egyáltalán azoknak a kölyköknek a képeit tette föl a hirdető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!