Hogyan szoktassam le a szamojéd kutyámat arról, hogy rám ugráljon? Illetve ahhoz, hogy az autózást nyugodtan tűrje?
Figyelt kérdés
Most fél éves a kutyám, és még kezdő vagyok a kutyatanításban...2011. máj. 23. 19:45
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, mekkora hülyeséget írsz, elképesztő!!! Tényleg ez a legegyszerűbb, hogy mindent fogjunk a falkavezérségre. Én a felugrálást inkább rossz szokásnak gondolom, mint dominanciának. Az én kutyám is felugrált, de egyáltalán nem volt domináns, sőt egy igazi kisangyal! Jópár napig hátat fordítottam neki amikor felufrált és abbahagyta. Nem kellett ennem a táljából meg hasonló okosságok!!
12/12 anonim válasza:
" fáradt kutya a jó kutya , mert sokkal könnyebben irányítható "
Hát ez vagy bejön, vagy nem! Egyik ismerősöm bármennyit mozgathatja a kutyájat azt akkor sem lehet irányítani. Ha már annyira fáradt, hogy menni is alíg bír, a pórázt akkor is úgy huzza, hogy megfájdul a keze! Mondjuk, ezt leszámítva jó kutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!