22/25 anonim válasza:
Egy barátnőm vett egy luxemburgi kennelből, ott 1000 euró volt 4 éve. Én innen tudom, h kb ennyi az ára.
Ő az: [link]
23/25 anonim válasza:
18.21: természetesen nem csak Magyarországon van, de tőlünk nyugatabbra sokkal ellenőrzöttebb keretek között lehet kutyát tenyészteni, így a szaporítás is csekélyebb mértékű. Illetve azok akik kutyát akarnak venni, sokkal igényesebbek mint nálunk. A DP szűrés mindenhol alap. Nálunk meg bónuszként hozzák csak fel.
24/25 anonim válasza:
nagyon szép a barátnőd kutyája..:) csak meglepődtem, hogy egy ritka fajtát ilyen "olcsón" adnak:)
25/25 anonim válasza:
Kik és hogyan cseszik el a fajtát? Hát az ilyen és hozzá hasonló emberektől elkezdve, a legalja disznóólban ellető szaporítóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!