8 éves kutyám nagyon beteg. Mivel enyhíthetném a szenvedéseit?
Sajnos nem tudom kifizetni az állatorvost. A párom elvesztette az állását, én itthon vagyok a 4 hónapos kisbabánkkal, konkrétan pár ezer forintom van hónap végéig.
Borzasztóan sajnálom a kutyust, imádom, de nem tudok fizetni a dokinak!
Fekszik a földön, szaggatottan veszi a levegőt, nem reagál semmire. Biztosan elpusztul szegény. :((((
Nincs vmi gyógyszer, ami lehet itthon, kutyának is adható és csökkentené a fájdalmait v szépen elaludna tőle?
Kérlek, ha tudtok, segítsetek!
És lszi kíméljenek azok, akik kritizálnak v baromságokat írkálnak, erre most nincs szükségem! Köszi!
Nagyon szépen köszönöm!
Tudjátok, három cicám is volt, de egy állat kettőt is meglőtt légpuskával (közelről, szemközt lőtte őket), így az egyik elpusztult, pedig azt is kezelte a doki. Gondolom, h ő intézte el a kutyámat is! Kár, h nem tudom, h ki az, de valószínű, h utcabeli. Nem bántott egyikük sem senkit. :(
A kutyus már a szemét sem tudta forgatni, mire kijött az állatorvos, és a levegőt is nehezére esett venni! Nagyon rossz volt nézni a szenvedéseit! :(((
Köszi mkinek a válaszokat, a biztatást!
én is nagyon sajnálom!
nem értem,annyi barom van manapság.kinek ártanak az állatok?ha gondja van valakinek,menjen oda az emberhez,és beszéljék meg,nem?nálunk most kutyamérgezés megy,decemberben Anyósom(szomszédban) kutyáját mérgezték meg,másik kettővel együtt az utcában,januárba meg hozzánk dobtak be mérget(szerencsére én találtam meg nem a kutyáim),most megint volt egy mérgezés az utcában.komolyan mondom,ez iszonyú!!!vigyázz a másik kutyusodra nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!