Miért akar mindenki mostanában egygazdás kutyát?
miért ne? én mondjuk személy szerint nem nagyon szeretném,hogy a kutyám a leggyanúsabb idegent is boldogan,farkcsóválva a nyakába ugorva fogadja...szerencsére,nem is így teszi.elég bizalmatlan fajtájából adódóan,de ez nem is baj :)
senkit sem ijesztgetek vele,hogy ráengedem,nem menőzök vele,de azért bennem van egy kis egészséges büszkeség amikor megdícsérik,hogy mekkora nagy "benga" állat és mégis milyen szépen jön mellettem :)
OFF
de kérnék egy rövid magyarázatot az "egygazdás" igény és a panel között :D
egyébként ként én sem értem. a pitjeink is szeretnek mindenkit, barátkozósak, de ha olyan a helyzet megvédenek, és másnak nem is nagyon fogadnak szót. nem tudnám elképzelni azt sem, hogy valaki csak úgy kivegye a kezemből a pórázt és elvigye a kutyákat, nem hagynák ők azt :P
szóval egy jó kutya-gazda kapcsolat esetén nem hinném hogy a "többgazdás" kutyával bármi hátránya lenne az embernek.
*egygazdás igény és a panel összefüggése között
srry
Utolsó tévedsz. A rosszul nevelt idegbeteg kutyákat kell elszeparálni másoktól, nem az egygazdásakat. Úgy látszik itt tényleg elég sokan vannak fogalomzavarban. Engem például az tölt el hatalmas büszkeséggel, hogy a kutyám nem menne el az első idegennel és tudja, hogy kihez tartozik.
Mindenkinek másmilyen az ízlése. Ezt el kéne fogadni. Például, valakit nem hoz lázba a nyaralás. Szerintem csak egy nagy macera és pénzköltés az egész. Én feláldozok egy kicsit többet a szabadságomból mert így jó, de te sem fogod azt érezni soha amit egy egygazdás kutyával lehet csak. Ez így van, mindennek van jó oldala meg rossz, plusz kérdés hogy kinek mi a jó és a rossz. Felnőtt korban pedig simán meg lehet oldani, hogy a kutyát is vigye magával. A halálra alapozni meg butaság. Ilyen formán ne lépj az utcára, mert mi van ha a fejedre esik egy tégla. Vagy ne szülj gyereket mert mi van ha egy nappal később mkeghalsz és nem lesz ki felnevelje?
Uzolsó: természetesen igazad van. Ha nem szeretsz nyaralni, v csak olyan helyekre mész ahova viheted, hát akkor ideális :)
De a gyerek dolog viszont sánta, mert a gyerek pont h nem egy gazdás: van apja, anyja, nagyszülei, tehát a gyerek ilyenformán többgazdásnak tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!