Milyen ruhában mentek kutyát sétáltatni? :D
Figyelt kérdés
Úgy értem, h olyanban, amiben munkába, suliba mentél, vagy otthoni melegítő, stb.2011. máj. 19. 20:30
11/17 anonim válasza:
Én meg inkább "szakadt nyúlott ruhában", ami ere a célra van. Általában úgyis mocskos, vizes, sáros lesz mire hazaérünk, de megszárad és még pár alkalommal felvehető. Télen meg -15 fokban bakancs, síoverál. Ha a belvárosba megyünk akkor meg felöltözöm normális utcai ruhába, mert ott biztosan nem fogom összekoszolni.
12/17 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy mit csinálsz a kutyáddal séta közben: magyarán játszol is vele, vagy csak flangálsz. Én mindig "kutyás ruhákban" viszem le, mert ilyenkor rohangálunk, játszunk és bizony más kutyákkal is ismerkedünk, ilyenkor viszon óhatatlanúl rám ugrik egyik-másik. No meg előfordulhat, hogy kutyagumiba lépsz, ezért ehhez is van külön cipőm.
Az én kutyám nem "diszmadár", tehát inkább fésülöm jó fél óráig mint, hogy csak a betonon "óvatoskodjam" vele:)
13/17 anonim válasza:
Olyan ruhába, ami kényelmes, hogy tudjunk játszani:))) ha suliba megyünk akkor meg sokzsebes-be:)))) De ha fotozkodni, akkor csinibe:))))))
14/17 anonim válasza:
Suli előtt sulis, utcai ruhába.
Ha hazajövök, vagy az esti sétánál lemegyek tuti játszunk, így melegítőnadrág, K-9 mellény, amibe befér egy, két labda:)
15/17 anonim válasza:
Nekem igazából teljesen mindegy. Nem zavar, ha sáros, nyálas stb lesz a ruhám.
16/17 anonim válasza:
Én úgy is tudok gyakorolni a kutyámmal, hogy egy átlagos ruhát ne piszkoljak be. Más kutyáknak meg nem hagyom hogy rámugráljanak. Szép is lenne. Kutyagumiba meg léphetsz munkába menet is amikor öltönyben vagy... Szóval érted...
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 21. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!