Kis növésű benti kutya? Ötletek? (rövid a kérdés)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis növésű benti kutyát. Olcsón hol lehet szerezni? Nekem nem kell fajtiszta kutya, a lényeg hogy kicsi legyen és az is maradjon. Budapesti vagyok.2011. máj. 19. 20:04
1/8 xnorkax válasza:
Nagyon egyszerű a képlet: bemész egy számodra szimpatikus menhelyre, elmondod, milyen kutyust szeretnél és ők odaadják neked a legmegfelelőbb ebet!
2/8 anonim válasza:
Menhely vagy fajtamentők! Tenyésztőknél nem kapsz olcsón.
3/8 anonim válasza:
bemész valahova érdeklődsz van e kicsi kutya?(csivava)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valószínűleg nem sokára meglátogatok egy menhelyet :D
Tacskót és palotapincsit semmiképp nem szeretnék. :D Aranyosak és szeretem őket, de mégse szeretném. :)
2011. máj. 19. 20:12
6/8 anonim válasza:
Ezek a pici szobakutyusok ritkan fordulnak elo telephelyeken mert altalaban az onketesek hazaviszik ideiglenesbe igy interneten tudsz leginkabb nezelodni.
Sok alapitvanynal meg mar varolista van, igy felsem kerul a gazdikereso oldalra a kutya tehat erdemes elore jelezni hogy mileyn kutyat keresel es rogton szoljanak ha bekerul hozzajuk ilyen.
itt van nehany helyes kis oleb:
De az illatosuti gyepmeseteri telepen is nezz szet, sajnos ott is gyakran fordul meg szobakutyus.
7/8 A kérdező kommentje:
milyen szomorú arcuk van :( hazahoznám mindet :) Köszi a linkeket!!:D:) sokat segítettél :)
2011. máj. 20. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!