Hogy lehet rávenni a kiskutyát arra, hogy mindig csak egy helyre végezze a nagydolgát, ne szerte szét ahol épp rájön?
Én személy szerint, mikor épp aknát készült rakni a kutyusom fogtam gyorsan hátra vittem a kertbe és azóta oda végzi a dolgát:D
Azóta van egy kiskutyája, vele például semmit nem csináltam, ugyanoda jár ahova az anyja:D
Nekunk is hasonlo gondunk volt amikor a kiskutyát megvettuk. Egy tenyészto ismerosunk azt mondta,hogy valamilyen régi ruhadarabot (vagy rongyot) tegyek le a foldre, de használat útán ne mossuk ki mososzerrel,csak oblitsuk ki és szárítsuk meg.(Ilyen lehet tobb is ,hogy váltani lehessen amíg megszárad). A kiskutya érezni fogja rajta a saját urulékének,vagy vizeletének a szagát és újra csak oda megy. Nekunk ez bevált, igaz néha megfeledkezett ,de surubben hordtuk ki a fuvecskére es aztán már a lakásban nem piszkolt be.
Már 7 éves és még most is a fuves részt keresi, hogy , elvégezze a dolgát, nem jellemzo rá,hogy pl a járdán vagy úton tegye ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!