mennyire okos, mit tud, amit a többi talán nem, stb.
2011. máj. 18. 12:14
1/10 anonim válasza:
attól, hogy az enyém :D
tudja, amit mindnen kutyának tudnia kell: ül, fekszik, marad, stb, behozza az újságot, és macskát üldöz :D
2011. máj. 18. 12:16
2/10 anonim válasza:
Azért különleges,mert az enyém. Nem tud semmi extrát, de nekem akkor is ő a legszebb,és a legkülönlegesebb.
2011. máj. 18. 12:20
3/10 zsuzsabazsa válasza:
Az enyém is okos. Számomra különleges, de hát mindenkinek a saját kutyája az igazi.
Az enyém sokat tud, de a másé is. Sőt van amelyik többet tud mert több ideje is van rá, hogy képezze.
2011. máj. 18. 12:22
4/10 anonim válasza:
Mert egy büdös bunkó, olyan mint egy vidéki favágó rokon, aki miatt kicsit kínosan érzed magad mégis szereted :) És ehhez képest mégis sikerült jómodorra tanítanom, ami csodálatos! Igazából nagyon büszke vagyok rá, hogy a faragatlanságával együtt is képes úgy élni az irányításom alatt, hogy senkit ne zavarjon.
2011. máj. 18. 12:42
5/10 anonim válasza:
az enyém külsőleg furi, tacskó feje van, bulldogharapással, ami úgy néz ki h hosszú orr és ott lóg ki az agyarral együtt az egész alsó fogsora... hát nem kicsit rá szoktak csodálkozni. néhányan azt hiszik, hogy vicsorog, de hát nem. meg megkérdezik h tud e igy enni, meg harapni, mondom azt is tud.
de tényleg nagyon fura feje van. ráadásul mivel fekete csak úgy virít a fehér foga:-)
2011. máj. 18. 12:51
6/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nincs róla képed?:)biztosan egy tündér:)
2011. máj. 18. 13:24
7/10 anonim válasza:
hát szivesen mutatok, csak nem tudom ide hogyan lehet feltölteni képet.
hihetetlen arcbrendezése van... nem éppen tündéri!:)
Gyönyörű, okos, találékony, örökmozgó. Engedelmes (ami a fajtájában nem gyakori), gyors, imád tanulni. Nagyon sok trükköt tud, amiért mindenki odavan. Ha valamit kitalál, akkor azt megcsinálja, például imádja a kúszót, és ha lehajtjuk a 2 végét, akkor a tetején szalad végig. Szóval nagyon jókat lehet rajta nevetni:) Imádom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!