Hogy hogy nem eszi meg?
A kutyusom nem szereti a tápot. Morzsit és Chappit kap felváltva. (szüleim nem hajlandóak drágábbat venni).
Ha öntünk rá neki a mi ennivalónkból akkor pedig falja.
Azért nem eszi meg, mert annyira rossz az íze magában vagy mert tudja, hogyha nem eszi meg akkor kap rá a mi ennivalónkból?
Hát ezt így nem lehet eldönteni. Bár szerintem azért csinálja, mert tudja, hogy akkor kap rá valamit a tiétekből és az úgy finomabb. Biztos nem ízlik neki.
Az én kutyám (pincsi) nem enné meg a Morzsit. Biztos azért mert szar az íze. Inkább éhezne. Viszont ha kirakom elé a Royal Canin-t azt eszi. Még fiatal korában mikor elmentünk mamámhoz és elfelejtettem a nagy kapkodásba kutyakaját magammal vinni muszáj voltam elmenni ott nézni valamit persze vittem a kutyát, hogy majd választ ő, hogy melyik tápot eszi meg. Végig próbáltunk legalább 18 féle tápot a legrosszabbtól kezdve (bár olyat egyébként sem vettem volna neki, de mondom azért csak kipróbálom a kíváncsiság kedvéért) És még a fejét is elfordította ezekre. Utána is volt amit csak bekapott de utána kiköpött...
Egyébként Chappi táptól már nem sokkal drágább kimérve a Dog Chow és fényévekre jobb táp tőle... Próbálkozz be azzal hátha a szüleid megengedik.
Én is úgy gondolom, hogy lehet etetni azzal amit mi is eszünk.
Szerintem ezek a tápok csak arra jók, hogy kitöltsék a gyomrában a helyet. De mégis kíváncsi vagyok, hogy az íze rossz a tápnak vagy mi tettük a kutyát válogatóssá.
Ismerősöm mondta, hogy az ő kutyája falja a Morzsi nevű tápot. Szóval nem tudom mit gondoljak.
Ez vicces, hogy sokan ilyen válogatást engednek a kutyájuknak. Ez ugyanolyan, mint hogy valaki hörcsöge csak reszelve ette a répát meg az almát... Miért, különben éhen hal? Az enyém egészben is berágja a 20 centis répát is, nem panaszkodik, pedig általában karikázva kapja.
A kutya ugyanez, az egyik hozzászólónak igaza volt, napi 10 perc, ha akkor nem eszik, az sem árt neki. Heti 1 koplalónap amúgy is ajánlott a kutyának.
Amúgy a tápok nagyon is jók, magas a tápértékük, nem csak a helyet töltik ki.
Az ízét illetően, én kóstoltam gyerekkoromban sokfélét, valóban nem az igazi sokféle, de a kutyának más az ízlése. Te se ennéd meg a büdös csontot, ő meg megeszi.
Viszont a piros lapos karika a Chappyben kifejezetten finom. Pedig szeretem a jó kajákat, nem vagyok aberrált :D
Az ilyen tápnak nevezett szemetektől nem csoda,hogy undorodik.
Tele van kémiai ízesítőszerrel,tartósítóval,pont elég ahhoz,hogy rákos legyen a kutya később.
Ez a két "táp"csak színezett gabona+vágóhídi szemét,azért ízesítik agyon,mert a kutya másképp nem enné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!