Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BP-re szeretnék költözni...

BP-re szeretnék költözni vidékről, de vinném a 35 kilós pitbullomat is, lenne ott lehetőségem őt valahol szabadon futtatni? FONTOS!

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 13:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mégis hol olvastátok, hogy a kutyám nem fogad szót? Nagyon jólnevelt kutya, nem azért irom, mert az enyém, de szerintem ritka okos kutya. Egy szóra visszajön, leül, lefekszik, stb. Egy baj van vele, túlzottan félt, és ha egy kutya csak felém fut, ő már akkor meg akar védeni! Ezt nem én neveltem bele, két és fél évesen hoztam el őt, viadalokra hordták, kinozták szegényt. örülök, hogy nálam boldog életet élhet, ahogy tudok próbálok neki örömet szerezni. Igényli a sok mozgést, futást, ezért tettem fel a kérdésemet.

Normálisabb válaszokat vártam, nem hogy egyből letámadtok úgy, hogy szinte semmit nem tudtok róla!

A normális válaszokat köszönöm! Valóban az lesz a legjobb, ha bedobom a kocsiba és kiviszem valamerre.

Estleg ne haragudjatok, hogy meg mertem kérdezni!!!

2011. máj. 17. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Hányadik kerületbe szeretnél költözni? Amúgy nekem is pitem van de még kölyök. Amúgy vannak futtatók igen, ott szaladgálhat kedvére, nem hiszem hogy minden futtató dugig lenne kutyákkal mert nálunk sincs. Amúgy meg jó hogy egy életet megmentettél:) itt gyakorin általában előítéletesek az emberek, és szeretnek mindenkit lehurrogni anélkül hogy ismernék a körülményeket, persze vannak kivételek:)
2011. máj. 18. 02:07
 13/14 anonim ***** válasza:

nem letámadni akartunk sztem, szép dolog amit tettél, de attól még az tény marad, hogy veszélyes. Nekem az egyik kedvenc fajrám semmi előítéletem sincs, de neked meg azt kell megértened, hogy BP-n nagyon sok kutya van, nem megbízható kutyát elengedni az veszélyes, mert elkerülhetzetlen hogy összefuss eggyel.

nem minden futtató van tömve, de ha már ott egy kedves spániel feléd fut is baj lehet, akor már azt sem lehet megkockáztatni. elhiszem h jólneveét azt nem is állitottam h ne lenne az.

azért írtam a cerberost, mert ott foglalkoznak ilyen sokat szenvedett kutyák rehabilitásával.

2011. máj. 18. 08:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Csak kiváncsi voltam, hátha vanna ilyen helyek, de a válaszokból ugy látom nincsenek nagyon, ezért azt fogom tenni, amit itthon is, igaz kertes házban lakunk, övé az udvar, mégis hordom ki őt rendszeresen, együtt futunk.

Még nem tudom melyik kerületbe szeretnénk menni, ez még a jövő titka, egyelőre nincs konkrét lakás kilátásban.

Szegénykém szerintem igy próbálja meghálálni, amit érte tettünk/teszünk, hogy ennyire véd. Van itthon egy másik kutyánk is, ő már itt volt, mikor a pitet elhoztuk. Beletelt egy kis időbe, mire sikerült vele megértetnünk, hogy a másik kutya is a miénk, és ha ugrál vagy futkos, akkor nem bántani akar, de csak neki fogadta ezt el.

2011. máj. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!